Utställarinformation

Det finns mycket som kan vara bra att ha koll på inför ett deltagande på FastighetsMässan. Här har vi samlat information till er.

Psst… Du vet väl att all viktig information samt den tekniska utställarinofmrationen finns inne på MyEasyfairs?

Din säkerhet - Vårt fokus!

Säkerhet har alltid varit en av våra främsta prioriteringar, nu mer än någonsin. Vi gör allt för att våra event och anläggningar ska vara rena och säkra mötesplatser för att träffas och göra affärer. Din hälsa och ditt välbefinnande är vår högsta prioritet. Vi har höjt våra redan höga krav på hygien och utvecklat nya hälso- och säkerhetsrutiner för att möta de utmaningar som Covid-19 innebär. Du kan därför känna dig helt säker när du besöker våra event och anläggningar.

Registrera
monterpersonal

Ni registrerar er monterpersonal via My Easyfairs.
All monterpersonal måste ha utställarkort på mässan. Ta sedan med utställarkortet till mässan för en snabbare och smidigare entré.
Så här går du till väga:

1.

Logga in på My Easyfairs med det login som du fick när du bokade en monter på mässan.

2.

Klicka på “Hantera monter” på den aktuella mässan.

3.

Gå in under fliken “Förbered din monter”.

4.

Klicka på “Registrera din personal” under avsnittet “Monterpersonal”.

5.

Klicka på “Registrera din personal” i den nya vyn.

6.

Du kommer nu skickas vidare till ett nytt fönster.

7.

Klicka på ”Personnel” (den andra fliken högst upp på sidan i det blåa fältet) om du inte hamnat där automatiskt.

8.

Klicka på ”+ new” och lägg till monterpersonalens uppgifter. Klicka på “Next”.

9.

Logga in på My Easyfairs med det login som du fick när du bokade en monter på mässan.

Smart Badge

Smart Badge förvandlar dina besökare till kvalificerade leads!
Som utställare får du under inflyttningen en läsare att sätta i montern. Läsaren är en trådlös sensor som placeras på din monter. När besökarna touchar läsaren med sin Smart Badge samlar de automatiskt in den information om ditt företag och era produkter som du har lagt upp i ert My Easyfairs. Denna information skickas till dem i ett sammanfattande e-mail i slutet av mässdagen.

Och om du har ett GoLeads eller GoPlus får du en lista med kontaktuppgifterna till de som touchat er läsare. Listan hittar ni i ert My Easyfairs efter att mässan stängt.

My Easyfairs

I My Easyfairs lägger ni upp information om företaget, er logga, kontaktuppgifter, registrerar monterpersonal. hämtar banners och er digitala biljett.

Visit Connect

Samla in viktiga kontaktuppgifter – helt GDPR-säkert
Webbaplikationen Visit Connect ingår i deltagandet för er som valt EasyGo Leads, EasyGo Plus eller EasyGo Premium-paketet. Tjänsten gör det möjligt för dig att enkelt samla information och kontaktuppgifter från era besökare genom att skanna QR-koden på deras entrékort. Ett smidigt sätt att få kvalificerade leads, utan att riskera att tappa bort viktiga visitkort eller kontaktuppgifter!

Du kan komma åt Visit Connect från My Easyfairs under
“Hantera din monter”.

Scroll to Top