Din säkerhet - Vårt fokus!

Säkerhet har alltid varit en av våra främsta prioriteringar, nu mer än någonsin. Vi gör allt för att våra event och anläggningar ska vara rena och säkra mötesplatser för att träffas och göra affärer. Din hälsa och ditt välbefinnande är vår högsta prioritet. Vi har höjt våra redan höga krav på hygien och utvecklat nya hälso- och säkerhetsrutiner för att möta de utmaningar som Covid-19 innebär. Du kan därför känna dig helt säker när du besöker våra event och anläggningar.

Upptäck Stockholm

Upptäck vad du kan se och göra under ditt besök i huvudstaden Stockholm. Klicka dig vidare och ta del  av tips om aktuella aktiviteter och evenemang.

Upplev Kistamässan

Kistamässan – strategiskt belägen mässhall skapar de bästa förutsättningarna för effektiva möten på 15 000 m2 med kongressalar, konferensavdelningar och restauranger. 

Om mässdeltagandet

Informationen på FastighetsMässans hemsida uppdateras löpande. Saknar du någon information, så tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna!

Kollektivtrafik

Effektivisera ditt besök i staden och planera din resa i förväg. Läs mer på SL-trafikens hemsida. 

Resa & Bo

Under mässdagarna fyller stadens hotellrum upp. Var ute i god tid. Klicka dig vidare och finn ett stort utbud av hotell nära Kistamässan.

Ta sig till Kistamässan

Kistamässan har ett fantastiskt läge mellan Stockholm och Arlanda. Hit tar man sig enkelt med tunnelbana, pendeltåg, bil eller buss. 

Generell info

Onsdag 24 november 9.00-17.00
Torsdag 25 november 9.00-16.00

Kistamässan
Arne Beurlings Torg 5
164 40 Kista

Du hittar boendealternativ här.

Kistamässan har ett fantastiskt läge mellan Stockholm och Arlanda. Hit tar man sig enkelt med tunnelbana, pendeltåg, bil eller buss. Med tåget tar det 12 minuter från Stockholm Central och från Arlanda flygplats tar det 20 minuter. Från Stockholms central tar resan med pendeltåg 18 minuter och med tunnelbanans blå linje tar det ca 20 minuter. Kistamässan ligger i direkt anslutning till E4 och E18 och det finns gott om parkeringsplatser för smidig transport från hela Sverige. Läs mer här

På plats

Bevakad garderob finns på plats på mässan.

Det finns 1000 parkeringsplatser i anslutning till mässan.

PARKERINGSTAXA:
Avgift alla dagar 00-24
Period 1 – 4 tim 35 kr/tim
Period 4 – 6 tim 125 kr
Ett dygn 150 kr
Parkeringsautomaterna accepterar både betalkort och sms. Ej kontanter.

Husdjur får inte följa med in på Kistamässan. Det gäller dock inte ledarhundar.

Våra restauranger drivs av KM Restauranger, krögarna bakom NK restauranger. De satsar på närproducerade och ekologiska råvaror och menyerna har tonvikt på skandinavisk mat, men influenser från världens alla hörn.

Oavsett om du planerar en exklusiv middag eller en större mingelfest för flera tusen gäster så kan vi tillsammans förverkliga dina idéer.

Den fasta restaurangverksamheten är placerad i anslutning till hall 1 och har plats för 320 personer, i vår Bistro utanför hall 2 finns 150 platser. Inne i hallarna finns också ett fast serveringsställe för café och enklare matservering. Till större cateringlösningar används mobila köks- och barenheter, som tas fram efter behov.

Program

Nej, du behöver inte anmäla dig till föreläsningar. Dock kan det krävas föranmälan till vissa utbildningar och fördjupningsseminarier.

Entrébiljett

Nej, entrén till mässan är gratis för dig inom branschen. Notera dock att vissa utbildningar och fördjupningsseminarier kan kosta.

Om du har skrivit in felaktiga kontaktuppgifter kontaktar du karin.gershagen@easyfairs.com så ändrar vi detta åt dig.

Din biljett skickas till din e-mail vid bokningstillfället. Om du inte hittar din biljett kan du maila karin.gershagen@easyfairs.com så skickar vi om din biljett till dig.