FASTIGHETSMÄSSANS ADVISORY BOARD

HUR SÄKERSTÄLLER VI KVALITÉN PÅ MÖTESPLATSEN?

Möt FastighetsMässans Advisory Board

FastighetsMässan utformas efter branschens behov. Utöver vårt fasta utbud – förvaltningsområdets kärnområden – så introducerar vi årligen ett nytt fokusområde. Området utformas efter en grundlig behovsanalys genom enkäter, och genom att rådfråga medlemmarna i mässans Advisory Board. Här kan du läsa mer om mässans Advisory Board. 

Magnus Lindgren

Magnus Lindgren

Generalsekreterare
Stiftelsen Tryggare Sverige

Kriminolog, fil.dr. i psykologi och f.d. polis och chef inom polisen. Arbetat vid bl.a. Stockholms universitet, Brottsoffermyndigheten och Rikspolisstyrelsen samt varit styrelseledamot i Brottsofferjouren Sverige och ord­förande för Riksorganisationen för anhöriga till våldsdödade (RAV). 

Sedan år 2008 är Magnus generalsekreterare för den oberoende tankesmedjan Stiftelsen Tryggare Sverige

Elin bravida

Elin Askelöf Ahlström

Lead Buyer
Bravida Sverige AB

Efter att ha arbetat många år som försäljningschef på bl.a. Schneider Electric, E.ON och Regin kände Elin att det var dags att öppna en ny karriärsdörr som ledde henne till inköpsavdelningen på Bravida. Där har Elin sedan 2018 rollen som Inköpsansvarig (Lead Buyer) för affärsområdet Installation och Fastighetsautomation. Elin har en tekn. kand. i energiteknik  och har även jobbat som energiansvarig på ABB Fastighet. 

Elin drivs av ständig affärsutveckling, att hitta win-win för alla parter.

anne håkansson KTH

Anne Håkansson

AI-expert, docent och professor i datavetenskap
KTH Sverige och University of Norway

Anne Håkansson är docent i datavetenskap vid KTH Sverige och professor i datavetenskap med fokus på Artificial Intelligence, UiT Arctic University of Norway. 

Anne Håkansson arbetar med cyber-fysiska system, CPS, inom transportsektorn, Industry 4.0 och Smart städer. Hon är författare och medförfattare till flera böcker, proceedings och internationella publikationer.

Hon är ordförande för forskargruppen Computational Analytics and Intelligence (CAI) vid UiT, Tromsö och är styrelseledamot i KTH Live-In-Lab, Stockholm och Hälsa and Teknik vid KTH-Region Stockholm. Hon deltar ofta som inbjuden talare speciellt inom Artificial Intelligence med fokus på smarta byggnader och framtiden

robin rushdi al-salehi

Robin Rushdi

Entreprenör och grundare
Vakansa AB

Robin Rushdi är grundare av företaget Vakansa – en plattform som underlättar för fastighetsägare, hyresgäster, föreningsliv, kulturliv och civilsamhälle att hitta och samutnyttja lokaler som står tomma delar av dygnet. Vakansa frigör, förmedlar och faciliterar tider då lokaler står tomma och gör dem attraktiva!

Robin brinner för hållbarhetsfrågan och har tidigare jobbat både som Hållbarhetschef på Ihus och Hållbarhetsförvaltare på Hemsö Fastighets AB.

magnus glännå

Magnus Glännå

Förvaltare
Fastighets AB Balder

Magnus Glännå är förvaltare på Fastighets AB Balder där han ansvarar för kommersiella lokaler om ca 65 000 kvm. Han jobbar långsiktigt för att skapa goda relationer till hyresgäster och gillar att ha det övergripande ansvaret över så väl fastigheter som kundrelation. 

Magnus arbetsmotto är ” att göra det jag gjorde idag än bättre imorgon.”  

150907_0039_croisette_low_rec

Charlotte Norell

Head of Valuation & Analysis
Croisette

Charlotte Norell är Head of Valuation & Analysis på rådgivningsbolaget Croisette. Charlotte jobbar dagligen med att ta fram och granska oberoende fastighetsvärde-ringar och fastighetsrelaterade analyser. Stort fokus ligger på att hjälpa fastighetsägare att ta rätt beslut genom bereda beslutsunderlag med relevant och uppdaterad statistik från exempelvis fastighetsmarknaden, näringslivsstrukturer eller demografi. Rådgivningen kan utgöra beslutsunderlag inför bland annat finansiering, bokslut och transaktioner samt övriga beslutsprocesser kopplat till fastighetsmarknaden. 

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på mässnyheter och bli först med
att ta emot exklusiva förhandserbjudanden.
Scroll to Top