En väletablerad mötesplats i fastighetsbranschen

I över 10 år har FastighetsMässan varit den självklara mötesplatsen där beslutsfattare från fastighetsbranschen träffat leverantörer inom drift, förvaltning, underhåll, energi, miljö, säkerhet och automation för att skapa lönsamma fastigheter tillsammans. 

Proptech är temat för mässan 2025 och inom detta område fokuserar mötesplatsen på att lyfta lösningar inom digitalisering och automatisering för att effektivisera fastighetsbranschen. 

Fastighetssäkerhet är ett område inom branschen som blir allt viktigare. Här finns chans att få ännu mer kunskap inom området och ta del av nya tillvägagångssätt för att förvalta på ett säkert sätt.

Utemiljö är området för allting utanför och kring en fastighet. Inom detta hittar du allt ifrån utrustning, möbler, lekmiljöer, jord- och växtmaterial, bevattning och tjänster för en trivsam utemiljö.

Solenergi är ett viktigt område för fastighetsbranschen. Mässan lyfter framtidens energi med fokus på kompetensutveckling och hur fastighetsbranschen bör tänka kring användningen av solenergi.

Tre anledningar att ställa ut

Hela branschen under samma tak

FastighetsMässan samlar fastighetsbranschens beslutsfattare och påverkare som alla söker underlag
för nya inköp med de senaste trenderna i fokus.

Diversifierad och bred målgrupp

Till mässan kommer tusentals besökare där majoriteten är beslutsfattare. Här förs de samman med leverantörer inom drift, förvaltning, underhåll, miljö och säkerhet för att skapa lönsamma fastigheter tillsammans.

Hela Sveriges fastighetsmässa

FastighetsMässan är unik i sin nisch, mötesplatsen är den enda mässan som finns i Sverige med fokus på förvaltning, som dessutom täcker landets 3 största städer.

Vad säger besökarna?

"Mässan ger oss en bra möjlighet att scanna av marknaden och kika på konkurrenter. Jag såg också ett stort utbud av innovativa lösningar. Cirka 70% av vårt fastighetsbestånd i miljonprogrammet berörs av stambyte och på mässan hittade vi en hel del nya, kostnadseffektiva lösningar som vi absolut kommer att titta vidare på!"
Peter Schulen, Projektledare, Kungälvsbostäder
"Bra överblick över många områden fast i mindre skala, vilket gör att man inte missar någon produkt. Härligt att kunna se produkter i verkligheten istället för på nätet."
Tomas Eriksson, Fastighetschef, Schenker
0 %

Av våra besökare tycker att mässan är viktig att besöka för deras verksamhet.

0 %

Av besökarna påverkar / beslutar om inköp för deras företag / organisation.

0

Kvalificierade leads fick utställarna i snitt under två dagar 2023.

Hallkarta 2025

Mässans officiella hallkarta uppdateras kontinuerligt. Hitta din favoritplats och se vilka dina eventuella grannar blir. Kontakta oss sedan för bokning!

Vill du ställa ut hos oss?

Scroll to Top