FAQ

Här har vi samlat svaren på de vanligaste
frågorna inför ett besök på FastighetsMässan!

Generell info

  • Onsdag 12 mars 2025 9.00-17.00
  • Torsdag 13 mars 2025 9.00-16.00

Kistamässan
Arne Beurlings Torg 5
164 40 Kista

Du hittar boendealternativ här.

Kistamässan har ett fantastiskt läge mellan Stockholm och Arlanda. Hit tar man sig enkelt med tunnelbana, pendeltåg, bil eller buss. Med tåget tar det 12 minuter från Stockholm Central och från Arlanda flygplats tar det 20 minuter. Från Stockholms central tar resan med pendeltåg 18 minuter och med tunnelbanans blå linje tar det ca 20 minuter. Kistamässan ligger i direkt anslutning till E4 och E18 och det finns gott om parkeringsplatser för smidig transport från hela Sverige. Läs mer här

OBS! Just nu har vi reducerade parkeringsmöjligheter på grund av ett större infrastrukturprojekt som leds av Stockholm Stad och Trafikverket.
Vi uppmuntrar därför alla att i allra möjligaste mån åka kollektivt när ni besöker Kistamässan. Planera din resa här.

Mer information här.

PARKERINGSTAXA
Avgift alla dagar 00-24

  • 50kr per påbörjad tim
  • 150kr för 12 timmar
  • 200kr för 24 tim

Parkeringsautomaterna accepterar både betalkort och sms. Ej kontanter.

På grund av det begränsade parkeringsutbudet erbjuder vi upphämtning via shuttlebussar. 

Upphämtning sker på Kistagallerian vid Jan Stenbecks torg (vid östra sidan) och åker upp till Kistamässan.

Då vi är en ren B2B-mötesplats kan vi tyvärr inte ta emot studerande.

På plats

  • Bevakad garderob finns på plats på mässan.

Husdjur får inte följa med in på Kistamässan. Det gäller dock inte ledarhundar.

Våra restauranger drivs av KM Restauranger, krögarna bakom NK restauranger. De satsar på närproducerade och ekologiska råvaror och menyerna har tonvikt på skandinavisk mat, men influenser från världens alla hörn.

Oavsett om du planerar en exklusiv middag eller en större mingelfest för flera tusen gäster så kan vi tillsammans förverkliga dina idéer.

Den fasta restaurangverksamheten är placerad i anslutning till hall 1 och har plats för 320 personer, i vår Bistro utanför hall 2 finns 150 platser. Inne i hallarna finns också ett fast serveringsställe för café och enklare matservering. Till större cateringlösningar används mobila köks- och barenheter, som tas fram efter behov.

Entrébiljett

Nej, entrén till mässan är gratis för dig inom branschen. Notera dock att vissa utbildningar och fördjupningsseminarier kan kosta.

Program

Nej, du behöver inte anmäla dig till föreläsningar. Dock kan det krävas föranmälan till vissa utbildningar och fördjupningsseminarier.

Vad händer på mässan?

Det händer många spännande aktiviteter på FastighetsMässan! Två intensiva dagar med branschen ger goda förutsättningar för intressanta diskussioner, affärsmöjligheter och nätverkande.

Scroll to Top