FAQ

Här har vi samlat svaren på de vanligaste
frågorna inför ett besök på FastighetsMässan!

Generell info

  • Onsdag 12 mars 2025 9.00-17.00
  • Torsdag 13 mars 2025 9.00-16.00

Kistamässan
Arne Beurlings Torg 5
164 40 Kista

Du hittar boendealternativ här.

Kistamässan har ett fantastiskt läge mellan Stockholm och Arlanda. Hit tar man sig enkelt med tunnelbana, pendeltåg, bil eller buss. Med tåget tar det 12 minuter från Stockholm Central och från Arlanda flygplats tar det 20 minuter. Från Stockholms central tar resan med pendeltåg 18 minuter och med tunnelbanans blå linje tar det ca 20 minuter. Kistamässan ligger i direkt anslutning till E4 och E18 och det finns gott om parkeringsplatser för smidig transport från hela Sverige. Läs mer här

OBS! Just nu har vi reducerade parkeringsmöjligheter på grund av ett större infrastrukturprojekt som leds av Stockholm Stad och Trafikverket.
Vi uppmuntrar därför alla att i allra möjligaste mån åka kollektivt när ni besöker Kistamässan. Planera din resa här.

Mer information här.

PARKERINGSTAXA
Avgift alla dagar 00-24

  • 50kr per påbörjad tim
  • 150kr för 12 timmar
  • 200kr för 24 tim

Parkeringsautomaterna accepterar både betalkort och sms. Ej kontanter.

På grund av det begränsade parkeringsutbudet erbjuder vi upphämtning via shuttlebussar. 

Upphämtning sker på Kistagallerian vid Jan Stenbecks torg (vid östra sidan) och åker upp till Kistamässan.

Då vi är en ren B2B-mötesplats kan vi tyvärr inte ta emot studerande.

På plats

  • Bevakad garderob finns på plats på mässan.

Husdjur får inte följa med in på Kistamässan. Det gäller dock inte ledarhundar.

Våra restauranger drivs av KM Restauranger, krögarna bakom NK restauranger. De satsar på närproducerade och ekologiska råvaror och menyerna har tonvikt på skandinavisk mat, men influenser från världens alla hörn.

Oavsett om du planerar en exklusiv middag eller en större mingelfest för flera tusen gäster så kan vi tillsammans förverkliga dina idéer.

Den fasta restaurangverksamheten är placerad i anslutning till hall 1 och har plats för 320 personer, i vår Bistro utanför hall 2 finns 150 platser. Inne i hallarna finns också ett fast serveringsställe för café och enklare matservering. Till större cateringlösningar används mobila köks- och barenheter, som tas fram efter behov.

Entrébiljett

Nej, entrén till mässan är gratis för dig inom branschen. Notera dock att vissa utbildningar och fördjupningsseminarier kan kosta.

Program

Nej, du behöver inte anmäla dig till föreläsningar. Dock kan det krävas föranmälan till vissa utbildningar och fördjupningsseminarier.

Hitta hit

Kistamässan har ett fantastiskt läge mellan Stockholm och Arlanda. Hit tar man sig enkelt med tunnelbana, pendeltåg, bil eller buss. Stockholms Centralstation och Arlanda flygplats- allt inom en tågresa på 20 minuter. Mässanläggningen ligger i direkt anslutning till E4 och E18 för smidig transport från hela Sverige.

Med tåg

Tunnelbana: Ta tunnelbanans blå linje 11 från T-centralen mot Akalla. Kliv av vid Kista – restid 17 minuter. Från Kista Centrums T-banestation är det sedan 12 minuters promenad till Kistamässan. Följ skyltning till Kistamässan. Pendeltåg: Ta pendeltåget från Stockholms centralstation mot Uppsala, Upplands Väsby eller Märsta. Kliv av vid Helenelunds station – restid 13 minuter. Just nu pågår arbete med ombyggnation av gång- och cykelbanorna kring Kistamässan. Läs mer på Region Stockholms hemsida för senaste uppdateringar. Från Helenelunds station är det sedan 5 minuters promenad till Kistamässan. Följ skyltning mot Kistamässan.

Med bil

Just nu har vi reducerade parkeringsmöjligheter på grund av ett större infrastrukturprojekt som leds av Stockholm Stad och Trafikverket. Vi uppmuntrar därför alla att i allra möjligaste mån åka kollektivt när ni besöker Kistamässan. E4 Norrgående: Ta avfarten KISTA S från E4 för att köra in på Kymlingelänken/väg 279. Håll till höger och följ skyltar mot Kistamässan. Sväng vänster vid trafikljusen skyltat mot Kistamässan. Kör rakt fram i cirkulationsplatsen mot Torshamnsgatan och skyltar mot Kistamässan. Kör rakt fram på Torshamnsgatan vid trafikljusen. Sväng höger in på Strömögatan och följ skyltar mot Kistamässan. E4 Södergående: Ta av från E4 vid avfart KISTA S. Sväng höger vid andra avfarten och följ skyltar mot Kistamässan. Kör höger i cirkulationsplatsen mot Torshamnsgatan och skyltar mot Kistamässan. Kör rakt fram på Torshamnsgatan vid trafikljusen. Sväng höger in på Strömögatan och följ skyltar mot Kistamässan.

Med buss

Vårt bidrag till en hållbar miljö och låg klimatpåverkan handlar om att så många som möjligt väljer kollektivtrafiken före bilen, så ofta det går. Och vid kortare sträckor är cykel eller en promenad ett bra alternativ där du dessutom får motion och samtidigt bidrar till bättre luft och mindre trängsel i trafiken. Forskning visar nämligen att en person som åker kollektivt rör sig fyra gånger så mycket varje dag, jämfört med en person som åker bil. Med buss: Flera busslinjer trafikerar Kistamässan. Planera din resa genom SL's reseplanerare

Med flyg

Arlanda Från Arlanda tar du dig enklast till Kistamässan med pendeltåg. Åk i riktning mot Stockholm och kliv av vid Helenelunds station (drygt tjugo minuter i restid). Från Helenelunds station är det omkring fem minuters promenad till Kistamässan. Ett annat alternativ är att åka med taxi. Vi rekommenderar dig att välja något av de större taxibolagen i Stockholm för att få så bra pris som möjligt på din resa. Välkommen att kontakta oss på Kistamässan så kan vi tipsa dig om bolag. Bromma Från Bromma Flygplats kan du åka antingen med taxi eller kommunalt med SL.

Vad händer på mässan?

Det händer många spännande aktiviteter på FastighetsMässan! Två intensiva dagar med branschen ger goda förutsättningar för intressanta diskussioner, affärsmöjligheter och nätverkande.

Scroll to Top