SECOR

SECOR

Om oss

Sedan 1994 har vi på SECOR installerat hundratusentals energibesparande DALOC säkerhetsdörrar i runt hela Sverige.

Säkerhetsdörrar från DALOC innebär att alla lägenheter i fastigheten får samma energibesparande boendemiljö med högt skydd mot inbrott, myndigheternas krav på brandmotstånd, förädiska brandgaser och ljudreduktion.

Då SECOR’s certifierade installatörer installerar din DALOC-dörr får du det höga inbrottsskyddet som ger inbrottstjuven tuffast tänkbara motstånd. Samtidigt ökar värdet på fastigheten, och lägenheterna blir som sagt tystare och tryggare, samt att lukt från trapphuset stannar kvar där.

Den främsta anledningen till att byta till en modern säkerhetsdörr är den personliga tryggheten. En vanlig lägenhetsdörr är ofta av klen konstruktion och bjuder därför inte mycket motstånd för den som verkligen vill ta sig in. Dörren är dessutom ofta dåligt isolerad och släpper igenom både ljud, lukt, brand och de förrädiska brandgaserna.

Förutom lägenhetsdörrar kan vi också hjälpa dig med entrépartier, branddörrar, fastighetsboxar, lås och beslag.

Att den nya dörren också ser till att spara pengar och energi till fastigheten, det är ju såklart ett positivt mervärde för er!

Vi finns lokalt nära dig över hela Sverige, och våra certifierade installatörer ser till att dörrarna installeras korrekt. En viktig del i vår och Dalocs företagsfilosofi är att vi håller vad vi lovar. Rätt dörr ska installeras i rätt tid och till rätt pris.

Ytterligare en trygghet är att alla våra installatörer omfattas av svenska arbetsmarknadsvillkor.

Köp din DALOC säkerhetsdörr av SECOR som installerar den, då vet du att dörren håller vad den lovar.

Säker dörr. Säker installation.

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top