Ecoguard AB

Ecoguard AB

Om oss

2004 började vi med att installera 4.500 trådlösa el- och tempgivare hos Lindesbergsbostäder. Vi är sedan länge kända för vår trådlösa tempmätning med 20 års batterilivslängd och en fantastisk räckvidd genom väggar och tak inne i hus. Det är en produkt som fastighetsägare över hela landet har upptäckt nyttan av. Idag hanterar vi mätinsamling oavsett teknik, kommunikationssätt och fabrikat i en fastighet. Vi har verktygen för insamling av information, men också kunskapen om hur man använder den för att bli en effektivare fastighetsägare. Curves är vår programvara för individuell mätning, oavsett mätteknik.

Eftersom våra lösningar är öppna och enkla att implementera i både nyproducerade, som befintliga fastigheter så är vi en attraktiv leverantör och kan därmed växa stadigt på en ökande marknad. Idag har vi kontor i Örebro, Stockholm, Göteborg, Malmö och Norrköping. Vi är idag störst inom individuell mätning vad gäller omsättning och personalstyrka. Vi är stolta över att vi finns i fastigheter över hela Sverige.

Nyheter

Brandbook 2023

Brandbook 2023

År 2009 bestämde vi oss för att bli störst på marknaden för verktyg och installationer av mätning i bostadsfastigheter. Idag är vi marknadsledare som helhetsleverantör i branschen och samlar in över 40 miljarder mätvärden varje år.

Läs mera »

Jobbannonser

Produktägare för EcoGuards kraftfulla molntjänst Curves

Rollen innebär ett övergripande ansvar för Curves och dess tillhörande mobilappar, IMD/debiteringstjänster samt TuneSmart. Du arbetar med samtliga nordiska bolag inom Fidelixkoncernen. Ditt ansvar kommer att vara att definiera krav och specifikationer till utvecklingsavdelningen, prioritera färdplanen och följa upp implementeringen.

Arbeta nära våra kunder och kontinuerligt stämma av marknadens krav för att driva vårt arbete att vara marknadsledande inom IMD i Sverige. Underlätta skapandet av marknadsföringskoncept och paketering av Curves och tillhörande appar. Ansvara för att skapa de specifikationer och tjänster som skall utvecklas samt underlätta i arbetet med prioriteringar i utvecklingsarbetet och utvecklingssprintarna. Arbeta med prissättningen av Curves och appar. Vara den primära kontakten för samtliga länders försäljningsorganisationer. Skapa och utveckla utbildningsmaterial och dokumentation/produktblad/filmer m.m. Ansvara för att informera och utbilda internt och externt.

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top