Regelrätt Arbetssätt mot Arbetslivskriminalitet och osunda leverantörer

Hur påverkas ni av oseriösa och ibland kriminella leverantörer. Anna-Lena Norberg och Peter Martin kommer ge exempel på vad som kan hända när ni inte vet vem ni anlitar.
MEN de kommer också berätta vilka regelrätta arbetssätt, som gör att ni får kontroll över vilka leverantörer ni anlitar och att de är seriösa.

Anna-Lena Norberg är grundare av Företagsgranskning och 12 års erfarenhet i granskning av företag med fokus på arbetsrättsliga villkor, skattefusk och annan regelöverträdelse och brottslighet. Anna-Lena har tidigare arbetat med grävande journalistik vid sajten Stoppafusket.

Peter Martin är fd polis och har sedan 2007 arbetat mot kriminalitet i byggbranschen. Under 12 år arbetade Peter som Peab koncernens Säkerhetschef med ansvar för det förebyggande arbetet mot oseriösa leverantörer ur ett kriminellt perspektiv. Sedan 1 år tillbaka är Peter enhetschef för enheten arbetslivskriminalitet på säkerhetsföretaget 2Secure.

Anna-Lena och Peter har ett stort engagemang och omfattande erfarenhet att ha arbetat med arbetslivskriminalitet under många år.

Scroll to Top