Tubus System AB

Tubus System AB

Om oss

Vi tillverkar nya rör inuti de gamla. Tubus System har utfört relining sedan 1998 med en kostnadseffektiv och väldokumenterad metod. Ett rör tillverkat av Tubus System är självbärande och har en förväntad livslängd på minst 50 år. Relining kan med fördel appliceras inom många olika områden och Tubus System används idag inom både fastigheter och infrastruktur.
Besök gärna vår hemsida och finn fler fördelar med vår miljövänliga metod.
www.tubussystem.se

Nyheter

Jobbannonser

Reliningstekniker till Tubus System i Stockholm

Vill du vara en del av att skapa hållbara fastigheter? Vi söker dig som vill lära dig vårt hantverk med att bygga nya rörledningar i de äldre befintliga rören. Ditt arbete är varierat och lärorikt, du får arbeta med problemlösning och du möter nya människor dagligen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att förbereda den äldre rörledningen och utföra ev. lagningar. Med sprayteknik eller flexibelt foder bygger du sedan upp den nya rörledningen inuti det befintliga röret. Du hanterar även kamerautrustning för inspektion och dokumentering av arbetet. Allt för att säkerställa att vi levererar ett arbete av hög kvalitet. Vi investerar i vår personal genom en gedigen yrkesutbildning i Tubus Systems reliningsmetoder.

Vi söker nu fler prestigelösa lagspelare som älskar problemlösning och service. Du har vana av att hantera verktyg från tidigare arbete eller fritid. Meriterande är erfarenhet som montör eller från fastighetsunderhåll.

Ansök här :
http://jobb.tubussystem.se/job

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top