Service Works Global Nordic AB

Service Works Global Nordic AB

Om oss

Ledande leverantör av systemlösningar till fastighetsbranschen inom fastighetssystem, grafiskt verksamhetsstöd inom och utomhus, samt ett stort urval av digitaliseringstjänster för fastighetsbranschen.
Vi hjälper fastighetsägare att samla in, strukturera och använda all information inom fastighetsförvaltning och arbetsplatsservice. Men våra produkter och tjänster kan man hantera information för en byggnad ur ett livscykelperspektiv, det kallar vi Building Lifecycle Management (BLM).

Vi erbjuder marknadens vassaste fastighetssystem, Faciliate IWMS, som binder samman traditionell fastighetsförvaltning med arbetsplatsservice, grafisk visualisering och dokumenthantering som stödjer företagens processer i en gemensam lösning.

I vårt grafiska verksamhetsstöd, FM Access, hanteras byggnadsritningar och BIM-modeller för både inom- och utomhusmiljö. Allt för att våra kunder ska kunna arbeta så effektivt som möjligt med sina Facility Management lösningar.

Med våra digitaliseringstjänster får fastighetsägare stöd att digitalisera sina fastigheter så att byggnadsinformation blir mer lättillgänglig i den dagliga förvaltningen.

Genom vår integrationslösning Asset+ får man en gemensam masterdatakälla för byggnadsinformation. Den knyter samman byggnadsinformation mellan projekt och våra lösningar för förvaltning och förenklar informationshanteringen i ett livscykelperspektiv.

I Sverige har vi kontor i Eskilstuna, Karlstad, Stockholm och Göteborg. Våra systerbolags kontor finns i London, Toronto, Sydney och Melbourne.

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top