Pigello AB
Pigello AB

Pigello AB

Om oss

Pigello är ett system byggt för fastighetsbolag och förvaltare med en vision om att äga, kontrollera och hantera alla fastighetsrelaterade processer och dess data med ett lätthanterligt gränssnitt. Med Pigello kan du som fastighetsägare, förvaltare eller fastighetsskötare, hantera allt från hyresavisering och teknisk förvaltning till uthyrning.

Plattformen är byggd på den senaste teknologin och erbjuder därför öppna API:er som säkerställer att ni som kund alltid äger er data och kan välja vilka system som ska kombineras och integreras. Samtliga moduler i Pigello tillhandahålls som molntjänster vilket ger användaren möjlighet sköta samtliga processer från vilken plats som helst.

Nyheter

Jobbannonser

Customer Success Manager

Pigellos tillväxtresa fortsätter, vilket gör att kundteamet nu behöver stärkas upp. För att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga service, letar vi nu efter en Customer Success Manager; en roll där du kommer att vara ansvarig för allt som har att göra med att säkerställa våra kunders framgång i systemet. Du kommer i din roll att skapa och stärka kundrelationer, samt ansvara för att hjälpa nya såväl som existerande kunder att använda Pigello på ett så värdeskapande sätt som möjligt. Arbetsuppgifterna inkluderar därtill att kontinuerligt utbilda kunderna i verktyget och därmed säkerställa att de använder Pigello på bästa möjliga sätt.

Hos Pigello så blir ditt bidrag en mycket viktig del för den pågående expansionen och vi söker därför dig som brinner för att bygga relationer och som med ett tillväxt- och serviceinriktat tankesätt vill vara med och driva en spännande tillväxtresa hos Pigello framåt.

Läs mer på https://karriar.pigello.se

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top