Luck & InredningsBolaget AB (LIB)
Luck & InredningsBolaget AB (LIB)

Luck & InredningsBolaget AB (LIB)

Om oss

Vi på Luck & InredningsBolaget, LIB, har hjälpt bostadsbolag att renovera kök och förvaring i över 20 år, och känner oss hedrade över att få hjälpa just er i ert förnyelsearbete. Att jobba nära kunden är prio 1 hos oss och vi finns här för er under hela processen; från idé till slutfört projekt.

Vi älskar kök och tanken med en LIB-förnyelse är att den skall vara enkel, hållbar och kostnadseffektiv för alla parter. Hos oss hittar du allt du behöver under
arbetets gång; från stommar och luckor, till bänkskivor, handtag, socklar, rostfria produkter mm.

Hållbart är något självklart för oss, och omfattar allt vi gör och är – från konceptet förnyelse till de faktiska produkterna och inte minst oss själva som företag och medarbetare. Att behålla det som fungerar och ”bara” byta det som behövs, mot väl utvalda produkter, för att uppgradera och uppdatera boendet, är en klok, smidig och klimatsmart lösning i ordets rätta bemärkelse. Oavsett om du gör ett s.k luck-byte eller byter hela köken.

Vi är med dig – hela vägen!

Nyheter

Jobbannonser

Key Accont Manager

Nu söker vi en ny kollega till vårt säljteam!

Älskar du att träffa människor och skapa goda relationer? Har du driv och ambition? Har du även ett gott sinne för affärer och att skapa goda relationer? Då kan det vara dig vi söker till rollen som Regionsansvarig säljare till Stockholm Norr!

Se jobbannonser »

Vill du montera kök åt oss?

Har du förmågan att tänka ett färdigt kök medan du mäter ett annat? Kan du hålla ett bra flyt mellan beställningar, leveranser, montage och kundkontakter?

Vi söker nu nya samarbeten med montörer som vill bli en avgörande och viktig del i vår leveranskedja och kundupplevelse.

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top