Om oss

Fellowmind är en europeisk marknadsledare inom digital transformation. Vi kombinerar djup branschkunskap och personlig vägledning med Microsofts molntjänster för hela affärsplattformen – från ERP, molninfrastruktur, dataanalys och AI, till CRM, intranät och Modern Work.

Fellowmind Property Management – system för fastighetsbranschen
Sitter du fast i ett specialbyggt system enbart för fastighetsbranschen – som är svårt att anpassa och integrera med externa system? Kanske är ditt företag inne i en digital transformation där ni vill digitalisera manuella processer och känna att systemet inte sätter gränser.

All information på ett ställe i Microsofts plattform
I vår helhetslösning som bygger på Microsofts plattform samlar vi all data på ett ställe och gör det därmed möjligt för dig att både öka din lönsamhet och höja servicen till dina kunder. I systemet som är tillgängligt i både din dator eller i mobilen har du alltid full överblick över dina kunder samt kan se i vilket steg olika processer befinner sig i.

Fastighetsbolaget Balder använder Dynamics 365
Sedan Balder migrerade till Dynamics 365 har all verksamhetsrelaterad information samlats i en och samma plattform inklusive hyresgäster, fastigheter/objekt, ärenden, beställningar, besiktningar, aktiviteter, uppsägningar, uthyrning mm.

Nyheter

Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder

Föråldrade IT-system är verkligheten för många fastighetsbolag. Därför väljer allt fler att byta till modernare lösningar som fungerar långsiktigt, och kan anpassas och skalas i takt med att verksamheten utvecklas.

Läs mera »

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top