Dictator Scandinavia AB
Dictator Scandinavia AB

Dictator Scandinavia AB

Om oss

Vi Skapar & Kontrollerar Säker Drift!
DICTATOR har tillhandahållit lösningar för fastigheter och industri i mer än 80 år. Vårt utbudet av dörrstängare är utformade för att tillhandahålla effektiva och tillförlitliga lösningar för att stänga dörrar och grindar tyst och effektivt. Hold-open system för att öppna dörrar eller stänga dem automatiskt i händelse av brand. Gasfjädrar och hydrauliska dämpare för att lyfta och balansera tunga paneler eller åtkomstskydd eller för att minska hastigheten på stora rörliga delar och förhindra skador eller krascher.
Kort sagt, produkter som skapar rörelser och kontrollerar dem!

Nyheter

DICTATOR Bygger nytt Huvudkontor

DICTATOR Bygger nytt Huvudkontor

Vårt huvudkontor i Neusäß gör sig redo för framtiden. Efter att alla våra DICTATOR-produktionsanläggningar flyttat in i nya, moderna byggnader under de senaste åren är det nu vårt huvudkontors tur att få en ny byggnad.

Läs mera »

Jobbannonser

Vi söker säljare/marknadsförare som vill hjälpa oss att växa

Vi söker dig som är i början av din karriär, som är självgående och initiativrik och vill arbeta med försäljning och marknadsföring. Som person är du lyhörd för kundens önskemål och gillar att ha kundkontakt. Det är viktigt att kunna kommunicera väl i både tal och skrift på svenska och engelska samt att du som person är positiv och driven.
Låter detta intressant?
Hör av dig till oss på 073-815 77 14 eller ahron@dictator.se

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top