Händelse
Aktivitetstyper
Plats
Sortera resultat  
15 resultat
25 november
Annica Ånäs 

En insiktsstudie kring framtidens arbetsliv

Hybridarbetssätt är här för att stanna. Vi går från arbetsplats till hälsopalats. Från cellkontor, öppna kontorslandskap och aktivitetsbaserat – nu kommer det relationsbaserade kontoret. Farväl branschkluster, kliv in i identitetskvarteret.

Läs mer »
25 november
Cornelis Uittenbogaard 

Trygghetscertifiering av fastigheter

Frågor som rör säkerhet och trygghet har blivit allt viktigare för fastighetsägare. Som ett sätt att utveckla och kvalitetssäkra fastighetsägares trygghetsarbete har den oberoende och icke-vinstdrivande tankesmedjan Stiftelsen Tryggare Sverige tagit fram en modell för att Trygghetscertifiera fastigheter.

Läs mer »
25 november
Per Wik 

Så skapar du en positiv säkerhetskultur

LEVEL har sedan bolagsstarten haft en stor del fastighetsbolag i sin kundportfölj. LEVEL har således följt utvecklingen och tagit fram arbetssätt kopplat till de utmaningar som fastighetsbolagen brottas med när det kommer till riskbilder. Efter många år som säkerhetsleverantör åt fastighetsbranschen vill vi nu passa på att dela med oss av de framgångsfaktorer som vi tillsammans med våra kunder bedömer ge störst effekt när det kommer till att motverka och omhänderta de risker som påverkar branschen. Föreläsningen kommer bl.a. handla säkerhetsutmaningar och om vikten av att bygga en stark och positiv säkerhetskultur.

Läs mer »
25 november
Fredrik Bergström 

Staden och fastigheterna post corona – vad kan du som fastighetsägare tänka på?

I Stadskärnorna finns mycket fastigheter, detta är platser som håller på att förändras. Handeln utmanas på gatuplanet och kontoren en trappa upp utmanas lika så. Frågan är, vad är den optimal lokalisering? Var kommer det finnas tillväxt? Vad innebär det då med de fastigheter man har och gör de mer attraktiva? Fredrik Bergström, Affärsområdeschef på WSP Advisory, lyfter dessa frågor och gör en framtidsspaning i branschen.

Läs mer »
25 november
Frank Carlsson  Lasse Dahlborg  Magnus Lindgren  Peter Hovlund  Sarah Pettersson 

Trygghet i det offentliga rummet

Deltar gör bland andra: Lasse Dahlborg, Ljusdesigner, Sweco, Sarah Pettersson Relationsförvaltare, Stena Fastigheter, Frank Carlsson, Områdespolis/Brottsförebyggare, Polisen, Camila Salazar Atías, Kunskapsområdeschef, Fryshuset & Peter Hovlund, Distriktschef, ÖBO. Moderator: Magnus Lindgren, Generalsekreterare och fil.dr. Stiftelsen Tryggare Sverige.

Läs mer »
Scroll to Top