FastighetsMässan Stockholm 2025

Kom och bli en del av framtidens fastighetsbransch!

Efter en succeartad mässa 2023 är det äntligen dags för FastighetsMässan Stockholm igen den 12-13 mars 2025. Förbered ditt deltagande redan nu och hitta din favoritmonter!

FastighetsMässan är mötesplatsen för förvaltning och utveckling av befintliga fastigheter. Här får de utställande företagen möjlighet att visa upp sina produkter och tjänster gentemot hela fastighetsbranschen. I över 10 år har FastighetsMässan varit den självklara mötesplatsen där beslutsfattare från fastighetsbranschen träffat leverantörer inom drift, förvaltning, underhåll, energi, miljö, säkerhet och automation för att skapa lönsamma fastigheter tillsammans. 

Ditt deltagande är dessutom väldigt enkelt. Din monter står redo när du kommer vilket gör att du och din verksamhet kan fokusera på det viktiga; att skaffa goda affärsunderlag och knyta nya kontakter för framtiden. 

  • 3410 personer besökte mässan
  • 87% av besökarna påverkar eller beslutar om
    inköp för deras företag eller organisation
  • 75% av våra besökare tycker att mässan är
    viktig att besöka för deras verksamhet.

Riksbyggen, Skandia fastigheter, Stena fastigheter, Stockholmshem, Vasakronan, Victoriahem, Wallenstam, Balder, Fastighetsägarna, AFRY, Ahlsell, IKEA fastigheter, Hufvudstaden AB, Lidingö stad, Newsec, Mälarsjö fastigheter, Stockholm stad, Vattenfall, ABB, Akademiska Hus, Castellum, Atrium Ljungberg, HSB, NCC, Storholmen Förvaltning, ByggVesta Fastighetsförvaltning

Ett urval av redan bokade företag till 2025:

Vill du veta mer om mötesplatsen och varför ett deltagande är värdefullt för just dig och ditt företag? Tveka inte att kontakta oss för att sätta ihop ditt monterpaket. 

Kontakta oss i teamet här!

Scroll to Top