Viveo & Vallmo signerar partneravtal med XMReality
XMReality

Viveo & Vallmo signerar partneravtal med XMReality

Vi är stolta över att kunna meddela att Viveo och XMReality har undertecknat ett partnerskapsavtal! Viveo är ett systerbolag till Vallmo, ett kundtjänstföretag i Sverige som arbetar med fastighetsrelaterade tjänster 24/7.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vi är stolta över att kunna meddela att Viveo och XMReality har undertecknat ett partnerskapsavtal!

Viveo är ett systerbolag till Vallmo, ett kundtjänstföretag i Sverige som arbetar med fastighetsrelaterade tjänster 24/7. Viveos tjänst syftar till att underlätta och effektivisera hanteringen av felrapporter och biljetter inom fastighetsförvaltningen.

“Att belastningen från enklare biljetter kan minskas är en klar fördel då det innebär effektivare arbetstider för både fastighetsförvaltare och tekniker. Att tjänsten även gynnar miljön i form av minskade resor och transporter är också en tydlig och viktig fördel.”…”Som jag ser det är detta helt klart framtidens sätt att arbeta för kundservice och fastighetsförvaltning”, säger Susanna Ehrström, vd och grundare av både Vallmo och Viveo.

Den första omgången licenser har redan lagts ut och vi är glada över att fortsätta effektivisera och förenkla servicen inom fastighetsförvaltningen!

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top