Reframe Tvålpump
Jafo AB

Reframe Tvålpump

Ny tvålpump ur Reframe-kollektionen

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ny produkt:
Väldesignad tvåldispenser hjälper till att öka merförsäljningen
Den nya tvåldispensern från Unidrain är en del av deras prisbelönta Reframe Collection och är ett vackert tillskott till resten av kollektionen av enastående dansk design. Detta är en chans att öka försäljningen av badrumsprodukter.
Unidrains Reframe Collection innehåller nu en ny tvåldispenser.
Reframe Collection är en minimalistisk accessoarserie för badrummet i dansk design, och tillsammans skapar de olika elementen en komplett designupplevelse i badrummet.
Tvåldispensern finns både som bänkmodell och i en väggmonterad version för att passa olika badrum och användarbehov. Dispensern finns i borstat stål, polerat stål och PVD-beläggning i svart, mässing och koppar och smälter in i stilen hos de andra elementen från Reframe Collection.
Så den nya tvåldispensern matchar kollektionens befintliga avlopp, fixturer och tillbehör, som alla harmoniserar med Unidrains HighLine Colour-avlopp.
Funktionella fördelar
Förutom sitt estetiska utseende kommer den nya tvåldispensern med ett antal noggrant genomtänkta funktioner för att garantera en fantastisk användarupplevelse.
Tvåldispensern är enkel att använda och dess vinklade doseringsmunstycke säkerställer att rätt mängd tvål landar i din hand. Dess halkfria bas och robusta konstruktion gör den ännu enklare att använda, vilket stöder den intuitiva användningen av dispensern.

FAKTA
Höjd: 13,3 cm
Diameter: 7,7 cm
Innehåll: 200 ml.
Modell: Vägg eller bänkskiva
Finns i borstat stål, polerat stål, samt med PVD-beläggning i svart, mässing och koppar.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top