Nu bildas NIBE Fastighet för större fastighetsprojekt
Nibe AB

Nu bildas NIBE Fastighet för större fastighetsprojekt

NIBE Fastighets arbetsmodell bygger på att det är i nära samverkan som de bästa resultaten förverkligas.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vi har jobbat med klimatlösningar ända sedan starten 1952. Det började med varmvattentankar och har byggts på med framför allt värmepumpar med hög prestanda. Sedan många år tillbaka har vi ett fastighetsteam som erbjuder systemlösningar i större fastighetsprojekt. NIBE Fastighet är ett sätt att förtydliga och förbättra erbjudandet.
– Vi vill möta kundernas behov av energieffektiva helhetslösningar och vara tillgängliga för att kunna ge mer stöd och support före, under och efter projektet, säger Kalle Silén, försäljningschef på NIBE Fastighet. Nu har vi en organisation anpassad för det.

Erbjudandet bygger på att det är i nära samverkan som de bästa resultaten förverkligas. Tillsammans med våra kunder och partners. Vi är möjliggörare och arbetssättet kallar vi för NIBE-modellen.
–Vi levererar en lösning som gör det möjligt att täcka det totala effektbehovet för fastigheten, säger Kalle Silén.

Syftet är inte bara att skapa hållbara energilösningar och bidra till ett bra inomhusklimat. Det är också att göra vardagen enklare för de som arbetar i projekten och de som hanterar, installerar och underhåller våra lösningar.

NIBE Fastighet kommer att presenteras närmare på fastighetsmässan i Kista i mars.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top