Händelse
Aktivitetstyper
Plats
Sortera resultat  
14 resultat
25 november
Per Wik 

Så skapar du en positiv säkerhetskultur

LEVEL har sedan bolagsstarten haft en stor del fastighetsbolag i sin kundportfölj. LEVEL har således följt utvecklingen och tagit fram arbetssätt kopplat till de utmaningar som fastighetsbolagen brottas med när det kommer till riskbilder. Efter många år som säkerhetsleverantör åt fastighetsbranschen vill vi nu passa på att dela med oss av de framgångsfaktorer som vi tillsammans med våra kunder bedömer ge störst effekt när det kommer till att motverka och omhänderta de risker som påverkar branschen. Föreläsningen kommer bl.a. handla säkerhetsutmaningar och om vikten av att bygga en stark och positiv säkerhetskultur.

Läs mer »
24 november
Einar Janson 

Tessin/Fastighetsprofilernas podcast med Einar Janson, Titania – Fastigheter för tryggare städer

Ekonomijournalisten Erik Wahlin och Titanias VD Einar Janson diskuterar om det är möjligt, ur ett socialt och ekonomiskt hållbarhetsmässigt perspektiv att bygga bort problem i utsatta områden med utgångspunkt i Titanias stadsutvecklingsprojekt Tingstorget i Alby.
Titania är ett snabbt växande fastighetsbolag med fokus på Stockholmsregionen. Verksamheten består av projektutveckling, produktion och förvaltning

Läs mer »
25 november
Frank Carlsson  Lasse Dahlborg  Magnus Lindgren  Peter Hovlund  Sarah Pettersson 

Trygghet i det offentliga rummet

Deltar gör bland andra: Lasse Dahlborg, Ljusdesigner, Sweco, Sarah Pettersson Relationsförvaltare, Stena Fastigheter, Frank Carlsson, Områdespolis/Brottsförebyggare, Polisen, Camila Salazar Atías, Kunskapsområdeschef, Fryshuset & Peter Hovlund, Distriktschef, ÖBO. Moderator: Magnus Lindgren, Generalsekreterare och fil.dr. Stiftelsen Tryggare Sverige.

Läs mer »
25 november
Cornelis Uittenbogaard 

Trygghetscertifiering av fastigheter

Frågor som rör säkerhet och trygghet har blivit allt viktigare för fastighetsägare. Som ett sätt att utveckla och kvalitetssäkra fastighetsägares trygghetsarbete har den oberoende och icke-vinstdrivande tankesmedjan Stiftelsen Tryggare Sverige tagit fram en modell för att Trygghetscertifiera fastigheter.

Läs mer »
24 november
Anne Håkansson 

Fastighetsägarens och fastighetsskötarens AI-vertyg

Artificiell Intelligens, AI, i smarta hem, både nybyggnationer och befintliga byggnader, är något som många eftersträvar. AI är i ropet men vad kan man verkligen göra idag och vad kan hända härnäst? Vad kan fastighetsägarna och fastighetsskötarna använda AI till? Anne Håkansson kommer att berätta om AI-tekniker och ge sin syn på vilka slags möjligheter som finns att tillgå för fastigheter och i dess närområde, som både fastighetsägarna och fastighetsskötarna kan nyttja.

Läs mer »
Scroll to Top