Tollco AB

Tollco AB

Om oss

Europas ledande expert på att förhindra vattenskador
Vi har Europas bredaste sortiment av system och produkter som förhindrar att kostsamma och tidskrävande vattenskador från trycksatta ledningar, avlopp eller kondens uppstår i fastigheter, lägenheter och villor. Det är något vi har fokuserat på sedan starten 1995.
Vårt breda sortiment går från enkla passiva skyddsprodukter som droppskydd under diskmaskin till aktiva skyddsprodukter som avancerade vattenfelsbrytare.
Tollco är det självklara valet för er när det gäller att förebygga vattenskador.

Utveckling, tester och produktion sker på huvudkontoret i Knivsta norr om Stockholm där de flesta av företagets 30 medarbetare arbetar.
Marknadens bredaste sortiment
Vi erbjuder effektiva passiva system som droppskydd, golvskydd och tätningar vilka placeras under utrustning och installationer där risk för vattenskador finns, till exempel i diskbänkskåp och under diskmaskin samt kyl och frys.

Våra aktiva system övervakar dygnet runt fastighetens trycksatta ledningar. Våra avancerade vattenfels- och läckagebrytare stänger av vattenflöden när en läcka uppstår och vissa skickar daglig statistik. Vi har vattenbrytare som automatiskt stänger av vattnet när ingen vistas i utrymmet och olika vattenlarm som avger signal så fort en läcka uppstår.

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top