Tektonik Nordic AB
Tektonik Nordic AB

Tektonik Nordic AB

Om oss

Tektonik erbjuder kommersiella fastighetsägare minskade energikostnader och ökade fastighetsvärden med hjälp av förnybar värme och kyla genom geoenergi. Hjärtat i vårt erbjudande är våra robusta och skalbara energicentraler som kan byggas i prefabricerade energihus med kvalitetssäkrade komponenter och beprövad teknik.

Vi är en helhetsleverantör som hjälper dig genom hela processen: från förstudie och dimensionering till borrning, installation och driftsättning. Vi erbjuder även våra kunder ett bekymmersfritt ägande efter installationen, genom tecknande av serviceavtal för driftövervakning och fortlöpande optimering.

Nyheter

Jobbannonser

Teknisk säljare

I den här rollen ansvarar du för försäljning och uppföljning av våra affärer till kommersiella fastighetsägare. Du hanterar försäljning av geoenergisystem till större fastighetsprojekt till kunder över hela Sverige. Denna position är en nyckelroll i ett litet men kompetent team med energiingenjörer och insatser riktar sig mot att skapa goda relationer till potentiella kunder med stora möjligheter för tillväxt.

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top