Söderkyl AB

Om oss

Vi renoverar & bygger tvättstugor
Att renovera tvättstugor är vår specialitet!
Vi har över 30 års erfarenhet av att både bygga och renovera tvättstugor. Vi arbetar med hela processen, från skiss till en komplett tvättstuga.

Vi engagerar oss i både enstaka reparationer av utrustningen i tvättstugan och stora totalentreprenader. Och allt däremellan. Hos oss på Söderkyl trivs både fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar som kunder. Vi servar hela Stockholm med omnejd och är Stockholms ledande installationsföretag.

Låt vår långa erfarenhet av renoveringar bli framgångsfaktorn för ert renoveringsprojekt!

Vi på Söderkyl erbjuder allt från enkla installationer till stora helhetslösningar. Vi hjälper fastighetsägare, förvaltare och ansvariga för bostadsrättsföreningar med allt från enstaka reparationer till totalentreprenader, där vi även vägleder genom hela projektet. Vi utför renoveringar samt bygger nya tvättstugor. Vi installerar även inredning, som exempelvis bokningstavla.

Med andra ord, när ni anlitar oss på Söderkyl behöver ni inte bekymra er om att hitta hantverkare. Vi ordnar hela arbetet åt er, från planering till överlämning av den färdiga tvättstugan.

Markerad produkt

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top