SECOR AB

SECOR AB

SECOR är Daloc-koncernens erfarna och rikstäckande sälj- och installationskedja för dörrar i flerbostadshus. Vi har funnits i över 25 år och har installerat hundratusentals säkerhetsdörrar från Daloc, vilket är en trygghet för dig som kund. Daloc-koncernen har tillverkat och utvecklat dörrar sedan 1943 och är idag Skandinaviens ledande tillverkare av säkra dörrar.

När du ska byta dörrar i flerbostadshus är det två saker som är extra viktiga. Det ena är själva dörren. Det andra är installationen. Dessa två delar måste samverka, annars ger inte dörren rätt inbrottsskydd, brandskydd och skydd mot oljud. Därför ska du vända dig till oss.
Vi säljer och installerar säkerhetsdörrar från Skandinaviens ledande tillverkare Daloc. Förutom lägenhetsdörrar kan vi också hjälpa dig med entrépartier, branddörrar, fastighetsboxar, lås och beslag.

Vi finns lokalt nära dig över hela Sverige, och våra certifierade installatörer ser till att dörrarna installeras korrekt. En viktig del i vår och Dalocs företagsfilosofi är att vi håller vad vi lovar. Rätt dörr ska installeras i rätt tid och till rätt pris. Ytterligare en trygghet är att alla våra installatörer omfattas av svenska arbetsmarknadsvillkor.

Säker dörr. Säker installation.

Scroll to Top