Säker Bostad

Affärsidé
Säker Bostad ska vara det självklara valet för alla som önskar installera en säkerhetsdörr, renovera ett trapphus och på andra sätt förbättra sitt skalskydd. Som helhetsleverantör ska kunden känna sig bekväm och veta att vi tar hand om och ansvarar för hela processen och entreprenaden. Genom kreativa lösningar och att engagera oss personligen med kunden, skall vi bidra till att öka känslan av att kunna bo i ett tryggare samt mer gemytligt hem.

Kvalitet & Pris
Det är viktigt för oss att alltid vara ”up to date”. Vi har erhållit vårt erkänt starka varumärke till följd av att vi på ett professionellt sätt alltid sätter kunden i centrum och ser till att leverera produkter och tjänster av av absolut högsta kvalité samt till ett konkurrenskraftigt pris.

Välutbildad personal
Genom hela organisationen strävar vi mot att hela tiden jobba med de skickligaste, trevligaste och mest utbildade personer vi känner till och vars största fokus ligger att göra kunden nöjd. Ett företag, omfattande kompetens.

Nöjdare kunder
När vi avslutar vårt jobb skall kunden inte bara känna att vi har hållit vad vi lovat, hen skall även vilja rekommendera oss för sina vänner och bekanta.

Scroll to Top