LIB Luck & Inredningsbolaget

Vi på Luck & InredningsBolaget, LIB, har hjälpt bostadsbolag att renovera kök och förvaring i över 20 år, och känner oss hedrade över att få hjälpa just er i ert förnyelsearbete. Att jobba nära kunden är prio 1 hos oss och vi finns här för er under hela processen; från idé till slutfört projekt.

Vi älskar kök och tanken med en LIB-förnyelse är att den skall vara enkel, hållbar och kostnadseffektiv för alla parter. Hos oss hittar du allt du behöver under arbetets gång; från stommar och luckor, till bänkskivor, handtag, socklar, rostfria produkter mm.
Hållbart är självklart för oss, och omfattar allt vi gör och är – från konceptet förnyelse till de faktiska produkterna och inte minst oss själva som företag och medarbetare.

Att behålla det som fungerar och ”bara” byta det som behövs, mot väl utvalda produkter, för att uppgradera och uppdatera boendet, är en klok, smidig och klimatsmart lösning i ordens rätta bemärkelse – oavsett om du gör ett luckbyte eller byter hela köken/förvaringssystemet.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig med förnyelseprojekten – hela vägen!

Scroll to Top