INBooks

INBooks

Om oss

INBooks är ett publikt SaaS-bolag som grundades i Växjö 2019 med en vision om att utveckla ett superenkelt bokföringsprogram för småföretagare. Idag har vi breddat erbjudandet med fler digitala affärsstödsystem som på olika sätt skapar effektiva flöden för våra användare. Genom smarta integrationer kan produkterna skräddarsys för att passa målgrupperna fastighetsägare, redovisningsbyråer och småföretagare.

Idag utgörs vårt team av ett 30-tal medarbetare med bred kompetens och lång erfarenhet. Vår inställning är att allt är möjligt och vi älskar att ha kul på jobbet. Vi drivs av ambitionen att skapa användarvänliga program som underlättar och förenklar för Sveriges fastighetsägare, redovisningsbyråer och småföretagare. När våra kunder upplever ett bättre flow i vardagen, då har vi lyckats. INBooks-gänget är ett tight och familjärt team där alla jobbar mot samma mål – att revolutionera branschen.

Nyheter

INBooks unika trippel

INBooks som tidigare är känt för att leverera bokföringsprogram och byråstöd till sina kunder utökar nu sin produktkatalog med en lösning för fastighetsägarna. Läs om INBooks unika trippel, det senaste inom fastighetsbranschen!

Läs mera »

Jobbannonser

Senior fullstack-utvecklare

Vill du bli vår nästa stjärnutvecklare och en del av vårt sköna gäng? Nu utökar vi vår utvecklingsavdelning och söker därför en fullstack-utvecklare som kan hjälpa oss att förverkliga våra visioner. Är du sugen på att bli en viktig pusselbit i vår satsning mot fastighetsbranschen är detta jobbet för dig!

Se jobbannonser »

Business Developer

Vill du bli en del av ett smått galet småländskt team i en arbetsmiljö som inte riktigt är som hos andra bolag? Kanske har du arbetat inom redovisning men inte riktigt känt att du hittat rätt? Du älskar ju att bygga relation med nya människor, underlätta och hitta smarta lösningar? Stämmer du in på beskrivningen? Just nu söker INBooks sin nästa stjärna till Stockholmsområdet!

INBooks växer kraftigt och det gör även intresset för INBooks affärsstödssystem Flow och därför stärker man upp försäljningsteamet med en riktig stjärna! Rekryteringen av tjänsten är därför en viktig del av hela organisationens fortsatta tillväxt och en fantastisk möjlighet att få vara med och bygga upp nätverket och utveckla organisationen även i Stockholmsområdet.

Se jobbannonser »

Fearless webbutvecklare

Nu har du chansen att ta plats i vårt awesome utvecklingsteam. Vi bygger ett helt nytt och revolutionerande system för fastighetsbranschen och vi behöver din hjälp för att förverkliga våra visioner. Är du en person som vill utmana status quo och triggas av att testa nya idéer? Då ska du söka tjänsten!

Se jobbannonser »

Account Manager

Är du en riktigt doer med sinne för affärer som vill vara först i Sverige att sälja något helt nytt i fastighetsbranschen? Då passar du in i INBooks härliga team!

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top