Franke Home Solutions

I Byske i Västerbotten ligger nordens största tillverkare av produkter för köksventilation – Franke. Sedan starten för nära 70 år sedan har vi producerat fler än 7 miljoner spisfläktar. Franke spisfläktar och spiskåpor är resultatet av flera generationers utveckling.

Vi är en av de få tillverkare som kan erbjuda fläktar till alla olika typer av ventilationslösningar. Hos oss hittar du ett stort sortiment av modernt designade produkter i innovativ design för alla typer av ventilationssystem, det gör oss marknadsledande.

Franke presenterar flexibla lösningar till ett kök där man ställer höga krav på design. Designprodukter behöver inte vara en kompromiss, vi står för välkänd kvalitet i symbios med modern formgivning. Ledorden är stil och flexibilitet med Frankes välkända kvalitet som grund.

Att prioritera miljömässigt hållbara material och produkter är idag ett naturligt och självklart krav i byggprocessen. I arbetet med våra produkter har stor kraft lagts på att minska klimatavtrycket under hela produktens livscykel. I vår produktutveckling arbetar vi med den senaste tekniken både med avseende på motorbestyckning, ljuskälla och filter.

Vi kan matos. Vi kan ventilation. Vi kan nordiskt inneklimat.

Scroll to Top