Floda Systemskylt

Systemskylt är en ledande leverantör av skyltar och vägvisning för kontor, skolor och offentliga miljöer.

Helhet
Systemskylt arbetar med skyltar och vägvisning som stärker er identitet och hjälper er att få besökare och personal att hitta från tillfartsvägar och parkeringsplatser fram till enskilda rum. Vi kan ta fram projekteringsunderlag och skyltmanualer för enskilda fastigheter och arbetar ofta med koncernunika lösningar där vi tar ansvar för allt från projektering, leverans och drift av allt från fasadskyltar till arbetsplatsskyltar

Erfarenhet
På Systemskylt har vi sedan starten 1980 designat och tillverkat våra skyltsystem med utgångspunkt i att vi ska tillföra en kvalité till varje byggnad vi arbetar med och att vi ska arbeta med kunder som värdesätter långsiktighet, estetik och ett noga utfört hantverk.

Framkant
Bland våra lösningar hittar ni praktiska tillämningar av modern teknik i produktionsprocesserna men även i de levererade produkterna arbetar vi ständigt med att utvärdera och implementera nyheter.

Kapacitet
På Systemskylt arbetar 30 personer med allt från försäljning, design och tillverkning till service och underhåll av skyltleveranser. Våra säljare och servicetekniker utgår från storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stenkullen, 25 km nordost om Göteborg.

Scroll to Top