Eways

Eways

Om oss

EWAYS är en snabbväxande oberoende laddoperatör som hjälper samhället att ställa om till fossilfrihet genom att göra det enkelt att köra elbil. Niclas & Petra grundade företaget vid köksbordet i Stocksund 2015 efter många och långa diskussioner om det nya fossilfria samhället. Vi är i dag den ledande oberoende laddoperatören med över 25 000 smarta laddpunkter över hela landet.

Vi har lokala kontor utspridda i hela Sverige för att alltid kunna vara nära våra kunder. Vi är ingenjörer, entreprenörer, säljare, tekniker, ekonomer och servicepersoner med många olika erfarenheter, bakgrunder och kompetenser. Det som förenar oss alla är förändringsviljan och tron på en fossilfri framtid.

Vi hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda bilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer samt slutligen nedmontering och återvinning. Vi erbjuder även en mängd innovativa molntjänster för övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar.

Det är härligt och billigt att leva fossilfritt.

Häng med oss och säg “Hej då” till macken!

Nyheter

Jobbannonser

Eways söker stödhandläggare

Som Stödhandläggare planerar, genomför och följer du upp stöd- och bidragsansökningar för Grön teknik, Ladda bilen-stödet samt Klimatklivet (publik laddning). Du hjälper våra kunder med själva ansökningsprocessen, vilken innebär allt från att fylla i en blankett, invänta besked samt slutrapportera när åtgärden är utfärdad. Du kommer att agera koordinerande part för ekonomiteamet vad gäller bidragsansökningar och håller daglig dialog inom teamet. Du har således en övergripande översikt och samordning av ärenden samt säkerställer att allt sker enligt tidsplan.
Du kommer att vara kontaktperson gentemot kunder, leverantörer och myndigheter, samt andra lämpliga organ vad gäller just bidrag och stöd. Du har även ett nära samarbete med teamets Stödansvarige samt daglig dialog med kundansvariga säljare och projektledare på Eways. Kommunikation sker främst via telefon och mail och arbetet sker primärt i Excel, Fortnox och NetSuite.

Läs hela annonsen här: https://www.eways.se/15029-2/

Se jobbannonser »

Arbeta vid sidan av studier i Eways Kundtjänst!

I vårt kundtjänstteam kommer du primärt att:

Svara på inkommande kundfrågor i vårt ärendehanteringssystem
Svarar på inkommande samtal från kunder
Skapar ärenden i vårt system som du sedan följer upp
Övriga administrativa ärenden

Vem söker vi?

Du studerar en eftergymnasial utbildning och har minst två år kvar av studier
Du har möjlighet att arbeta kvällstid vardagar (18-22) samt helgpass (7 h lördagar och/eller söndagar). Totalt ca 15 h/vecka.
Du har god datorvana och grundläggande internetkompetens.
Du gillar att hantera tekniska utmaningar och är duktig på felsökning.
Du är van att hantera kunder och har förmågan att anpassa din kommunikation.
Om du har erfarenhet från en liknande roll ser vi det som meriterande.

Läs mer om tjänsten här: https://www.eways.se/vi-soker-nya-stjarnor-till-vart-kundtjanstteam/

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top