Evergreen Konstgräs

Om oss

Vill du inte betala för att någon klipper gräset, vattnar, gödslar och ogräsbekämpar eller att gräsklippning stör de som bor i närheten?
Med konstgräs från Evergreen sparar du mycket tid, pengar och miljöpåverkan. Dessutom får du ett modernt, hållbart kvalitetsmaterial med 5 års garanti.

Konstgräset har oändliga möjligheter och kan användas såväl för golf- och tennisbanor och andra sportanläggningar samt mer offentliga miljöer såsom innergårdar hos bostadsrättsföreningar, parker, lekplatser, skolgårdar, kontorsentréer m.m.

Vi erbjuder certifierade fallskydd i kombination med konstgräset för den som vill etablera en lekplats som skall vara godkänd.

Utöver detta har vi Konstgräset som även passar hemma i trädgården eller på balkongen.

Kvaliteten på vårt konstgräs är något du aldrig tidigare upplevt. Förutom att det står emot väder och vind, ser äkta ut med en ständigt härlig ”nyklippt gräs”-känsla, uppför det sig också som naturligt gräs – det är mjukt, flexibelt och reagerar som riktigt gräs ska göra när du sätter fötterna på det. Ett konstgräs som kort och gott är så nära naturligt gräs du kan komma.

Vi sköter gärna hela installationen, med planering och projektledning fram till färdigt resultat. Det enda du behöver göra är att välja vilken konstgräs ni vill ha

Markerad produkt

Produkter

Nyheter

Kontakta oss

Scroll to Top