Evergreen Konstgräs

Har du tröttnat på att klippa gräs, vattna, gödsla och ogräsbekämpa? Vill du ha vackert grönt gräs utan att få allt arbete på köpet? Med konstgräs från Evergreen sparar du både tid, pengar och miljöpåverkan. Dessutom får du ett modernt, lättskött och hållbart kvalitetsmaterial med 5 års garanti.

Konstgräset har oändliga möjligheter. Förutom att det fungerar utmärkt i trädgårdar och på balkonger kan det användas till golfbanor, tennisbanor och andra sportanläggningar. Du kan också ha det i mer offentliga miljöer som till exempel innergårdar hos bostadsrättsföreningar, parker, lekplatser, skolgårdar och kontorsentréer.

Kvaliteten på vårt konstgräs är något du aldrig tidigare upplevt. Förutom att det står emot väder och vind, ser äkta ut med en ständigt härlig ”nyklippt gräs”-känsla, uppför det sig också som naturligt gräs. Det är mjukt, flexibelt och reagerar som riktigt gräs ska göra när du sätter fötterna på det. Ett konstgräs som kort och gott är så nära naturligt gräs du kan komma.

För dig som vill etablera en lekplats som ska vara godkänd erbjuder vi även certifierade fallskydd i kombination med konstgräs.

Vi sköter gärna hela installationen – från planering och projektledning fram till färdigt resultat. Det enda du behöver göra är att välja vilket konstgräs du vill ha.

Scroll to Top