Enwell AB
Enwell AB

Enwell AB

Om oss

ENWELL skapar hållbara energilösningar och klimatsmarta fastigheter. Vi är en av Sveriges ledande serviceleverantörer av hållbara energilösningar, baserade på bergvärme och andra värmepumpslösningar samt kompletterande sol och laddlösningar för kommersiella fastigheter. Produkterna utgår från den hållbara och klimatvänliga geotekniken och utnyttjar den ständigt förnyelsebara solenergin. Med förnyelsebar energi och geoteknik som grund är vår vision att vara det självklara valet för större fastigheter som vill leva klimatsmart.
Klimatförändring är en av vår tids största utmaningar. Världen är i akut behov av förändring och att hitta alternativa sätt att producera el och värme. För att vi ska kunna bli fossilfria inom en generation måste vi minska våra egna koldioxidutsläpp och därmed vårt klimatfotavtryck längs hela värdekedjan. ENWELL finns här som en partner för fastighetsägare för att erbjuda råd, konstruera, installera, driva och finansiera integrerade energilösningar. Värme är en given huvudkomponent i integrerade energilösningar. Som kund hos oss får du en samlad kontakt med trygg snabb service. Vi är enkla att arbeta med, kompetenta på det vi gör och är din partner över en lång tid. Med 30 års erfarenhet i branschen är vi stolta över att vara en ledande installatör och komplett serviceleverantör inom förnyelsebara energilösningar till villa- och fastighetsägare. ENWELL AB är ett helägt dotterbolag till Vattenfall och en del av Vattenfalls strategi för att möjliggöra ett fossilfritt liv inom en generation.

Nyheter

Jobbannonser

VI SÖKER ALLTID ENGAGERADE MEDARBETARE

På ENWELL värnar vi om våra medarbetare och kunder. Genom att alltid ha stort fokus på arbetsmiljö och kundservice samt efterleva vår gemensamma värdegrund skapar vi en gemensam kultur där våra värdeord är en solid grund; Engagemang, Kundfokus och Ansvar.

ENWELL är alltid på jakt efter ny kompetens och nya medarbetare. Här är några av de roller vi har att erbjuda:
* Montör
* Solcellsmontör
* Elektriker
* Kyltekniker
* Servicetekniker
* Borrtekniker
* Administratör
* Värmepumpsinstallatör
* Arbetsledare
* Lärling

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top