Easyfairs Nordic AB

Globalt arrangerar Easyfairs 220 event i 17 länder, i Norden genomför Easyfairs mässor årligen i Danmark, Finland och Sverige. Easyfairs Nordic driver som enda aktör multiserviceanläggningar i två av Sveriges största städer – Kistamässan i Stockholm och Malmömässan i Malmö. Dessutom presenterades nyligen att Prioritet Serneke Arena blir mässarrangören Easyfairs nya samarbetspartner för att bedriva mässor i Göteborg.

Essyfairs drivs med passionen att “easify” livet för våra kunder och öka ROI:n både finansiellt och tidsmässigt för professionella communities genom vårt populära all-in koncept, avancerad teknologi och kundcentrerat tillvägagångssätt. Våra många digitala initiativ erbjuder utmärkta möjligheter till effektivt nätverkande och affärsmöjligheter året runt. Vi följer och analyserar även kontinuerligt den digitala utvecklingen och anpassar vårt arbetssätt för att skapa attraktiva och moderna online-format.

Koncernen har drygt 600 anställda som alla använder de främsta marknadsförings- och teknikverktyg som finns för att skapa och utveckla event- och mässkoncept som passar våra communities.