Diversey Sverige AB
Diversey Sverige AB

Diversey Sverige AB

Om oss

En smartare tvättstuga!

Slipp alla tomma tvättmedelskartonger och sköljmedelsflaskor. Sopkärlen i tvättstugan blir inte överfulla av massa tomemballage och pulverspillet som pryder tvättmaskiner och golv är ett minne blott. Rent, fräscht och trivsamt! Bättre för miljön och resultat.

Vi vet att tvättmaskiner och torktumlare mår bättre av flytande tvättmedel än pulver. Pulvret avger beläggningar både på element och avloppsventiler, vilket förorsakar friktion och minskar livslängden på dessa delar.
Torktumlaren är ofta den som får ta reda på överdoserat pulver som tvättmaskinen inte har klarat skölja bort helt. Det medför igensatta filter som i sin tur leder till fler kostsamma servicebesök.
På senare tid har bostadsbolagens intresse för automatiserade tvättprocesser exploderat!
En sund investering som sparar underhåll av tvättmaskiner med korrekta doseringar av tvätt och sköljmedel av högsta klass. Statistik visar att tvätt/sköljmedelsförbrukningen minskar med mer än 40%. Och tvättresultatet förbättras.

Modern teknologi!
Viktstyrning, uppkoppling mot internet för övervakning, styrning, optimering, felsökning på distans och insamling av data etc.

Diverseys mål är att skydda och ta hand om människor varje dag. Diversey har alltid varit och kommer alltid att vara en pionjär som arbetar för människors välbefinnande. Vi strävar hela tiden efter att leverera nytänkande revolutionerande rengörings- och hygienteknik som ger total trygghet till våra kunder inom alla globala branschsektorer. Dessa inkluderar: fastighetsförvaltning, hälso- och sjukvård, hotell- och besöksnäring, dagligvaruhandel och restaurangbranschen, samt mat och dryckestillverkning. Diversey är en leverantör av rengörings-, sanitets- och underhållsprodukter med system och tjänster som effektivt integrerar rengöringsmedel, städmaskiner och hållbarhetsprogram. Allt vi gör bygger på övertygelsen att rengöring och hygien är livsviktigt och att vårt arbete fyller en viktig funktion.

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top