Dealy Sweden

LIGIER PROFESSIONAL – 100% EL
Vi är etablerade som en av Sveriges absolut största generalagenter inom bl.a. El- mopedbilar, fyrhjulingar och olika el-produkter. Våra produkter är prisvärda och vi erbjuder våra kunder köptrygghet genom att vi är verksamma i Sverige, har vårt lager av produkter och reservdelar här samt att det är lätt att komma i kontakt med oss.

Våra produkter säljs av återförsäljare över hela Sverige vilket gör det möjligt att se produkterna, provköra och få den hjälp du behöver både före och efter ett köp.

Vi har ATV för alla behov, från barnmaskin till de större arbetsmaskinerna, och vi är störst i Sverige på mopedbilar och en av de största aktörerna inom segmentet Promenadskoter. Dealy Sweden AB satsar vidare inom segmentet eldrivna fordon efter lanseringen av LV El-mopeder på den svenska marknaden med Ligier Professional, El-drivna arbetsfordon med en unik möjlighet till kombinera olika påbyggnader.

Dealy Sweden AB är ett dotterbolag till Olle Olsson Bolagen AB som under mer än ett halvt sekel har verkat som generalagent för en rad olika varumärken och produkter. Fram till 2015 var vi generalagent för Isuzu och dessförinnan Fiat, Alfa-Romeo, Suzuki, Jaguar och Mazda.

Vill du läsa mer om våra andra varumärken som LIGIER, LIGIER PROFESSIONAL, MICROCAR, HISUN, GOES, STELS eller SEGWAY så hittar du dom här https://ligierprofessional.se/ https://dealy.se/

Scroll to Top