CleanPilot
CleanPilot

CleanPilot

Om oss

Den nordiska ledaren innom Smart Cleaning!

CleanPilot by Datec är ett norskt företag som utvecklar mjukvara för att öka värdet för professionella organisationer som levererar och köper tjänster inom Facility service.

I snart 20 år har vi i Datec engagerat oss i utvecklingen av digitala verktyg för städbranschen. Fokus på värde, vilja till nytänkande, stort kundengagemang, samt stark närvaro i de viktigaste branschsammanhangen har varit några av de viktigaste grunderna för vår framgång.

Branschen är i fortsatt stark utveckling och det finns många digitala möjligheter framöver. Vi strävar efter att vara en offensiv, engagerad och nytänkande aktör som jobbar med och för branschen.

CleanPilot är et fullt integrerat webbaserat verktyg för planering, drift och optimering av städleveransen för en modern ovh behovsanpassad lokalvård. Verktygen finns för alla, städaren, kunden och ledaren.

Digital överblick – 24/7 stöd för alla i städcykeln
Med en digital överblick får du kontinuerligt stöd i alla delar av städcykeln. Dashboards i CleanPilot ger dig den faktiska statusen för städleveransen, och gör det enkelt att upptäcka avvikelser och rätta fel. Gemensamma grunder skapar en bättre gemensam förståelse.

Bättre kvalitet och ekonomi
Dokumentation av arbetet är den bästa vägen till att förbättra och optimera städningen för att öka kvaliteten på leveransen. Genom att dokumentera är det lätt att optimera städningstiden och schemat mot verklig tid.
Transparent realtidsdokumentation och öppenhet minskar pappersarbete och erbjuder noggrann och effektiv rapportering av extra arbete, vilket leder till en bättre ekonomi.

Sensorbaserad lokalvård
Sensorer som är direkt kopplade till driften stödjer städpersonalen i att optimera städleveransen, med direkt uppföljning från ledningen.

Behovsanpassad frekvens
Sensordata ger bättre överblick och anledning till at behovsanpassa städningen. Det ger en mer pålitlig leverans, och kunden får en skräddarsydd leverans baserad på verkliga behov, inte en historisk städningsplan.

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top