Axelent Safe-X AB

Axelent Safe-X AB

Axelent Safe-X erbjuder ett brett sortiment av produkter för industri, lager och bygg.

Huvudkontoret är beläget i Hillerstorp och är en del av Axelent Group. I Axelent Group finns, förutom Axelent Safe-X, de tre företagen; Axelent, Axelent Engineering och Axelent Software. Tillsammans arbetar man för en konkurrenskraftig industri genom säker och lönsam automatisering, säkerhet, effektivisering, funktion och kompetens.

Marknadens säkraste förråd
När behovet av säkra lägenhetsförråd uppstår kan Axelent Safe-X erbjuda marknadens bästa förrådslösningar oavsett om det gäller nybyggnation eller renovering. Vårt helhetskoncept hjälper vi dig hela vägen från ritning till en monterad förrådslösning anpassat efter ditt behov. Vi har egna montörer med erfarenhet och kunskap om hur produkterna bäst anpassas och monteras i olika typer av utrymmen. På så vis kan vi garantera att du får dina förråd på plats – snabbt och enkelt!

Beroende av krav på säkerhet och insyn erbjuder vi fyra system i nät eller plåt. Oavsett vilken lösning du väljer har alla förrådstyper förstärkt dörrkonstruktion och är förberedd för hänglås eller vårt unika cylindersystem X-It. Dörrarna är handikappanpassade, utan trösklar och levereras kompletta. Komplettera gärna ditt förråd med förrådshylla och nummerbricka.

För de kunder som väljer en högre säkerhetsklass på förråden erbjuder vi vår unika tjänst Axelent Assistance fritt i 1 år. Detta ger dig ökad trygghet även efter att vi monterat förrådsväggarna. Skulle tjuven mot all förmodan lyckas bryta sig in, hjälper Axelent Safe-X dig att återställa eventuella skador på förråden.

Brett sortiment av cykelställ
Axelent Safe-X erbjuder ett brett sortiment av cykelställ; från enkla till mer avancerade. Cykelställen finns med 2 upp till 16 platser och är anpassade för både inom- och utomhusbruk. Utrymmet avgör valet av cykelställ och med vår hjälp kan vi se till att ditt cykelförråd blir maximerat.

Passa på att köpa cykelställ av oss samtidigt som dina förråd. Våra montörer kan även installera cykelställ i samband med förråd. På så vis får du en komplett leverans och installation från en och samma leverantör.

Enkla produkter för trevlig utomhusmiljö
I vårt sortiment för utomhusmiljö hittar du produkter som är lämpliga utanför byggnaden, för såväl offentliga platser som utanför din industri eller företag.
Här hittar du parkbänkar, papperskorgar, sandkärl, farthinder och pollare. Vi hjälper dig att välja rätt produkt för rätt ändamål!

Scroll to Top