APCOA Parking Sverige
APCOA Parking Sverige

APCOA Parking Sverige

Om oss

APCOA Parking Sverige AB är en ledande aktör inom svensk parkeringsservice och mobilitetslösningar för fastighetsägare. Vi ingår i en stor europeisk koncern, bolaget finns i 13 länder och i Sverige är vi idag 500 medarbetare och omsätter årligen cirka 900 MSEK. Vår affärsidé går ut på att skapa mervärde för våra kunder genom att leverera kostnadseffektiva lösningar inom parkering, trafikledning, bevakning och mobilitet tillsammans med en excellent service.

Parkering ses som en central del av det urbana ekosystemet, varför APCOA har skapat APCOA Urban Hubs med det tydliga målet att tillhandahålla den fysiska och digitala infrastrukturen för strategiska partners inom mobilitet, elektrifiering, logistik och on-demand-tjänster. APCOA utvecklar smarta tjänster och tillför värde till våra uppdragsgivare som finns inom fastighetssektorn som kommersiella fastigheter, köpcentrum, handelsplatser, hyresbostäder och bostadsrättsföreningar.

Under mässan kommer vi illustrera några av våra nyheter inom elbilsladdning, automatiserade parkeringslösningar och datahantering.

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top