Allt i Sten

Allt i Sten Sverige AB är ett av landets ledande stenföretag. Vi har två butiker med lagerytor i Storstockholm som servar våra kunder i Mälardalen. Våra utesäljare hanterar service och försäljning gentemot fastighetsägare, anläggningsentreprenörer, arkitekter och byggbolag. Alla med gedigen erfarenhet från branschen och erfarenhet av att ge service även i stora projekt.

Allt i Sten erbjuder ett brett sortiment av marksten, stödmurar och natursten från välkända leverantörer och importerar även själva granit från Portugal. Vi har valt att i första hand sälja sten som har sitt ursprung så nära slutkonsumenten som möjligt. Sten som kommer från Sverige och Portugal, istället för andra sidan jordklotet, minskar transporternas negativa miljö- och hälsopåverkan. Vi säljer kvalitetsprodukter med lång livslängd vilket ger minsta möjliga miljöpåverkan över hela livscykeln.

Vi har varit delaktiga i en mängd olika projekt i både offentlig och privat miljö. Vårt mål i alla projekt är att alltid överträffa våra kunders förväntningar och vara en flexibel och långsiktig samarbetspartner.

www.alltisten.se

Scroll to Top