Advania
Advania

Advania

Om oss

Advania Real Estate: Vi digitaliserar fastighets- och byggbranschen för både ägare och kunder
Vi befinner oss mitt uppe i en teknikrevolution, och det kan vara en utmaning att välja bland de många nya digitaliseringsmöjligheterna för dig i fastighets- och byggbranschen. Vi på Advania Real Estate hjälper dig att hitta rätt i djungeln av Internet of Things (IoT) och Proptech (Property technology) så du får ut det som är bäst och av störst värde för din verksamhet. Öka dina lokalers attraktionskraft med hjälp av nya generationens sensorer och molnbaserad, intelligent och självlärande databearbetning!
Advania är en helhetsleverantör av IT för dig med verksamhet i fastighets- och byggbranschen som inte bara vill vara en del av utvecklingen – utan ligga i framkant. I dag är det en självklar etablerad process att låta arkitekterna arbeta tillsammans med byggansvariga ända ut till betongplattan, och att i realtid uppdatera 3D-ritningarna – det naturliga nästa steget på digitaliseringsresan är att arbeta med augmented reality för IoT-hantering.
Upplev AI med smarta sensorer i vår monter
Välkommen till vår monter där vi visar hur smarta sensorer tillsammans med AI kan förmedla ett digitalt budskap perfekt anpassat beroende på besökarens ålder, kön samt ansiktsuttryck/sinnesstämning. Vi visar även hur vi lär sensorerna vad som är normalläge för att sedan kunna fånga upp avvikelser. Sensorn behandlar sedan avvikelsen, till exempel i form av ett meddelande eller larm som den skickar i önskat format till rätt mottagare hos din fastighetsförvaltning som i sin tur hanterar avvikelsen.
Detta exempel visar endast en bråkdel av hur smarta sensorer tillsammans med AI kan skapa ett mervärde och fylla dina behov. Vi vet att det finns många utmaningar som dessa sensorer kan lösa för dig och din verksamhet utan att vara fysiskt på plats. Kombinera detta med sensorer som känner av temperatur och luftfuktighet så skapar du en bra bild över klimatet i dina fastigheter. Med detta underlag blir det enkelt och effektivt att utföra nödvändiga korrigeringar. Hälsa på oss så visar vi mer!
Anmäl dig nu för att säkra din plats – vi ser fram emot att träffa dig!

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top