ACCESSiQ AB

ACCESSiQ AB

Om oss

ACCESSiQ AB´s affärsidé är att leverera framtidssäkra helhetslösningar inom passerkontroll. Vi värdesätter framför allt långsiktiga relationer och samarbeten. Vi är övertygade om att kvalitet och hög servicegrad är de mest avgörande framgångsfaktorerna för goda relationer på lång sikt. Vi har därför nära samarbeten med världsledande företag som kontinuerligt levererar produkter med den senaste teknologin och som lever upp till våra höga krav på kvalitet.

Vi kan allt om porttelefoni och passersystem! Vår höga servicegrad återspeglas framför allt i den mångåriga kompetens som finns i bolaget. ACCESSiQ AB är ett förhållandevis nystartat bolag men har rötter ända till 1984. I oktober 2021 tog vi över verksamheten från Skylink där produkter såväl som nyckelpersonal följde med oss i flytten. Tack vare vår mångåriga kompetens i branschen kan vi med stolthet säga att vi står för marknadens högsta servicegrad. Som kund kan du känna dig trygg med att vi kommer att hjälpa dig hela vägen från projektering till driftsättning och utbildning.

Är det något du funderar över eller vill ha hjälp med är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi svarar snabbt och hjälper dig att hitta det du söker efter. Snabba leveranser och rätt utrustning till rätt pris är lika viktigt för dig, som för oss.

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top