Hur säkerställer vi kvaliteten på mässan?

FastighetsMässan utformas efter branschens behov. Våra återkommande fokusområden är den befintliga fastighetens insida samt utsida. Vi introducerar årligen ett nytt fokusområde i takt med branschens utveckling. Detta gör vi i ett nära samarbete med medlemmarna i vårt Advisory Board.

Advisory board

Robert-Norin-200x200-1.png

Robert Norin

Driftchef, Wallenstam


Robert Norin är driftchef på Wallenstam i Stockholm med en lång erfarenhet i fastighetsbranschen.

Evert-Tillman-200x200-1.png

Evert Tillman

Marknad & Kommunikation Secor AB


Sedan 2011 har Evert varit verksam inom Secor som är dörrkoncernen Dalocs försäljnings- och installationskedja i Sverige. Secor har deltagit på Fastighetsmässan sedan starten!

Anne-Hakansson-200x200-1.png

Anne Håkansson

AI-expert, docent och professor i datavetenskap, KTH Sverige och UiT​


Anne Håkansson är docent i datavetenskap vid KTH Sverige och professor i datavetenskap med fokus på Artificial Intelligence, UiT Arctic University of Norway. Anne Håkansson arbetar med cyber-fysiska system, CPS, inom transportsektorn, Industry 4.0 och Smarta städer.

Robin-Rushdi-200x200-1.png

Robin Rushdi

Entreprenör och grundare, Vakansa


Robin Rushdi är grundare av företaget Vakansa – en plattform som underlättar för fastighetsägare, hyresgäster, föreningsliv, kulturliv och civilsamhälle att hitta och samutnyttja lokaler som står tomma delar av dygnet.

Robert-Englund-200x200-1.png

Robert Englund

VD, ENG & LUND Fastighetskonsult​


2019 grundade Robert, ENG & LUND Fastighetskonsult. Företaget underlättar och hjälper till i alla delar av fastighets förvaltning. Allt från det tekniska, ekonomiska och organisatoriska för att skapa de bäst förutsättningarna. Roberts stora kompetens ligger både i analysen och genomförandet, där han har mycket erfarenhet.

yvonnee

Yvonne Staberg

Product Success Manager på Vitec


Coachar fastighetsbolag i sitt digitaliserings- och hållbarhetsarbete. Yvonne har lång erfarenhet av fastighetsbranschen både genom affärssystem och energibolag med olika roller allt från energitekniker, försäljningschef och styrelse.

Magnus-Lindgren-200x200-1.png

Magnus Lindgren

Generalsekreterare, Stifelsen Tryggare Sverige


Magnus Lindgren är kriminolog, fil.dr. i psykologi och f.d. polis och chef inom polisen. Han har arbetat vid bl.a. Brottsoffermyndigheten och Rikspolisstyrelsen samt varit styrelseledamot i Brottsofferjourernas Riksförbund och ordförande vid Riksorganisationen för anhöriga till Våldsdödade (RAV).

Anders-Hagglund-00x200-1.png

Anders Hägglund

Förvaltningschef, Castellum


Anders Hägglund är driftchef på Castellum och har lång erfarenhet i fastighetsbranschen.

Scroll to Top