Heta Stolen med Aktuell Säkerhet & spännande profil

Häng med när Jenny Persson från Aktuell Säkerhet intervjuar säkerhetsexperten Ann-Sofie Ljungfelt. Samtalet bjuder på insikter i hur ett säkerhetsarbete bör se ut med dagens utmaningar, allt från vad det innebär att ansvara för säkerhetsarbetet i publikafastigheter till varför det är så viktigt med ordentliga bakgrundskontroller och vad Ann-Sofie Ljungfelt själv tycker måste finnas på plats i ett modernt säkerhetsarbete.

Om:
Ann-Sofie Ljungfelt, CPP, driver säkerhetsföretaget Ekfelt som levererar spetskompetens inom säkerhet för bland annat publika miljöer, köpcentrum och bostadsrättsföreningar. Man erbjuder rådgivning, systemstöd, föreläsningar och anpassade utbildningar.

Jenny Persson driver Aktuell Säkerhet, branschtidningen som når ut till den breda säkerhetsbranschen, såväl den privata som den offentliga. Tidningen når ansvariga inom IT-säkerhet, informationssäkerhet och fysisk säkerhet – bevakning/skalskydd, brand, larmsystem samt person- och krisfrågor. Enligt läsarna en tidning och webbplats som läses och engagerar.

Scroll to Top