Välkommen till FastighetsMässan

FastighetsMässan är mötesplatsen för förvaltning och utveckling av befintliga fastigheter. Hos oss erbjuds du en kostnadseffektiv affärsmöjlighet med kvalitativa besökare i en aktiv upphandlingsfas. FastighetsMässan är tillbaka i Stockholm den 15-16 mars 2023. Vi ses då!

bild 1 1200x630


Dessa ställer ut 2023

På FastighetsMässan samlas utställare från branschens alla hörn för att presentera produkter och effektiva lösningar inom förvaltning, drift och underhåll.


Vill du ställa ut?

Boka din plats på årets mässa för fastighetsbranschen. Att ställa ut hos oss är både enkelt och effektivt, din monter är färdiguppbyggd och redo att flytta in i när du anländer. 

Hur säkerställer vi kvaliteten på mässan?

FastighetsMässan utformas efter branschens behov. Våra återkommande fokusområden är den befintliga fastighetens insida samt utsida. Vi introducerar årligen ett nytt fokusområde i takt med branschens utveckling. Detta gör vi i ett nära samarbete med medlemmarna i vårt Advisory Board. 

Teresa Mattisson
Teresa MattissonHållbarhetschef, Klövern
Read More
Lång erfarenhet av energi- och fastighetsbranschen med roller som hållbarhetschef, försäljningschef, förvaltningschef och projektledare med fokus på hållbara affärer, affärsutveckling, marknad och kommunikation.
Robert Norin
Robert NorinDriftchef, Wallenstam AB
Read More
Robert Norin är driftchef på Wallenstam i Stockholm med en lång erfarenhet i fastighetsbranschen.
Anne Håkansson
Anne HåkanssonAI-expert, docent och professor i datavetenskap, KTH Sverige och UiT
Read More
Anne Håkansson är docent i datavetenskap vid KTH Sverige och professor i datavetenskap med fokus på Artificial Intelligence, UiT Arctic University of Norway. Anne Håkansson arbetar med cyber-fysiska system, CPS, inom transportsektorn, Industry 4.0 och Smarta städer. Hon är författare och medförfattare till flera böcker, proceedings och internationella publikationer. Hon deltar ofta som inbjuden talare speciellt inom Artificial Intelligence med fokus på smarta byggnader och framtiden.
Robin Rushdi
Robin RushdiEntreprenör och grundare, Vakansa AB
Read More
Robin Rushdi är grundare av företaget Vakansa – en plattform som underlättar för fastighetsägare, hyresgäster, föreningsliv, kulturliv och civilsamhälle att hitta och samutnyttja lokaler som står tomma delar av dygnet. Vakansa frigör, förmedlar och faciliterar tider då lokaler står tomma och gör dem attraktiva! Robin brinner för hållbarhetsfrågan och har tidigare jobbat både som Hållbarhetschef på Ihus och Hållbarhetsförvaltare på Hemsö Fastighets AB.
Robert Englund
Robert EnglundVD, ENG & LUND Fastighetskonsult
Read More
2019 grundade Robert, ENG & LUND Fastighetskonsult. Företaget underlättar och hjälper till i alla delar av fastighets förvaltning. Allt från det tekniska, ekonomiska och organisatoriska för att skapa de bäst förutsättningarna. Roberts stora kompetens ligger både i analysen och genomförandet, där han har mycket erfarenhet.
Evert Tillman
Evert TillmanMarknad & Kommunikation Secor AB
Read More
Sedan 2011 har Evert varit verksam inom Secor som är dörrkoncernen Dalocs försäljnings- och installationskedja i Sverige. Secor har deltagit på FastighetsMässan sedan starten! Tillsammans med Everts hantverksbakgrund, samt hans stora passion inom försäljning, marknadsföring och kommunikation under 30 år är Everts vardag i ständig utveckling. Att vara med och utveckla Fastighetsmässan är ett ärofyllt uppdrag för mig avslutar Evert Tillman!
Magnus Lindgren
Magnus LindgrenGeneralsekreterare på Stiftelsen Tryggare Sverige
Read More
Magnus Lindgren är kriminolog, fil.dr. i psykologi och f.d. polis och chef inom polisen. Han har arbetat vid bl.a. Brottsoffermyndigheten och Rikspolisstyrelsen samt varit styrelseledamot i Brottsofferjourernas Riksförbund och ordförande vid Riksorganisationen för anhöriga till Våldsdödade (RAV). Sedan år 2008 är Magnus generalsekreterare för Stiftelsen Tryggare Sverige.
Anders Hägglund
Anders HägglundFörvaltningschef, Castellum
Read More
Förvaltningschef, Castellum
Previous
Next

Angående parkering

Just nu har Kistamässan reducerade parkeringsmöjligheter på grund av ett större infrastrukturprojekt som leds av Stockholm Stad och Trafikverket. Vi uppmuntrar därför dig att i allra möjligaste mån åka kollektivt när ni besöker mässan. Parkeringsmöjligheter finns på Kista Galleria.

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på mässnyheter och bli först med att ta emot exklusiva förhandserbjudanden.

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HållbarhetsPARTNER

Vektoriserade logo HBV rgb test vitram

OFFICIELL MEDIAPARTNER

Branschaktuellt

HållbarhetsPARTNER

Vektoriserade logo HBV rgb test vitram

SÄKErhetsPARTNER

aktuell säkerhet

Mässan utvecklas i samarbete med

Scroll to Top