“…Vår expertis ligger i att skapa molnbaserade produkter som förbättrar säkerheten och effektiviteten inom fastighetsförvaltning”

Proptech-allén är fylld till bredden med spännande bolag som digitaliserar fastighetsbranschen. Ett av dessa är Dimon Systems. Ni träffar dom I monter P:06!

Kan du berätta lite vad ni gör på Dimon Systems?
Tack för frågan!

Vi är ett ungt IT-bolag från Skåne vars specialitet är att utveckla innovativa och teknologiska lösningar för fastighetsbranschen. Vår expertis ligger i att skapa molnbaserade produkter som förbättrar säkerheten och effektiviteten inom fastighetsförvaltning och vår första produktserie specialiserar sig på fastighetens entréer och passager och dess produkter som sitter monterade där.

Sedan tidigare hade vi en spetskompetens inom inbrottsskydd och brandskydd. Där såg vi ofta problem kopplade till skalskydd, samt att man behövde ett nytt sätt att se på service, underhåll och reparationer. Detta ledde till utvecklingen av vår patenterade IoT-produkt, Dimon®, som är en integrerad lösning som gör det möjligt för fastighetsägare och förvaltare att övervaka, analysera och hantera skalskydd på distans.

Genom att använda sig av avancerad teknologi och data ger Dimon våra kunder en fullständig översikt av sina fastigheters jalusier, portar med mera vilket ger möjligheten att hantera service- och underhållsbehov både proaktivt och prediktivt.

Ni ställer ut i den spännande Proptech-allén! Känslan kring det?
Vi ser det som en härlig möjlighet för vårt företag att delta i en spännande och innovativ miljö som Proptech-allén är. Vi ser fram emot att visa upp vår produkt och möta andra aktörer inom fastighetsbranschen för att utbyta idéer och erfarenheter.

Vad kommer man som besökare att hitta i er monter?
Vi på Dimon Systems är entusiastiska över att få demonstrera vår innovativa produkt på Fastighetsmässan. Som besökare kommer du att få möjlighet att träffa våra drivna eldsjälar som brinner för att informera och prata om Dimon.

Vi kommer att visa hur Dimon fungerar på en detaljerad nivå där du som besökare får se och ta del av skarpa live-demonstrationer om hur Dimon® fungerar i praktiken. Du kommer få en inblick i hur Dimon övervakar, analyserar och hanterar skalskydd på distans samt hur Dimon kan appliceras i era fastigheter.

Stella – vår nya webb-portal där kan du se statistik, historik och servicerapporter. Stella ger våra kunder möjligheten att enkelt och smidigt övervaka skalskydd i fastigheter 24-7 året om.

Vi ser fram emot att träffa dig på mässan och dela med oss av våra erfarenheter och lösningar inom fastighetsbranschen.

Vad kan man annars förvänta sig av ert deltagande på mässan
Vår ambition är att introducera vår produkt för fastighetsförvaltare som söker nya innovationer för en smartare och mer hållbar fastighet. Dimon är en game-changer för fastighets-branschen och vi ser med spänning fram emot besökare till vår monter.

Till sist, en hälsning till mässans besökare
Välkomna till MONTER P:06 där vi visar hur er fastighet kan spara pengar och få en smartare byggnad.

Vi ser fram emot att möta alla mässdeltagare och kunder samt presentera en smart produkt och tjänst som leder till en mer modern bransch.

Scroll to Top