Välkommen till Förvaltardagen!

Som ett starkt komplement till FastighetsMässan lanserar vi Förvaltardagen i samarbete med Vitec Bygg & Fastighet! En halvdagskonferens som tar ett helhetsgrepp kring förvaltning. Här samlar vi stor spetskompetens under några intensiva timmar och bjuder in till spännande föredrag och som ger stort utrymme för nätverkande och affärer.

Vi har alltid planerat för denna typ av komplement till FastighetsMässan. Att ha en konferens med fokus på förvaltning är helt i linje med mässans koncept och ett rätt strategiskt beslut för tillväxten framåt

Förvaltardagen har utvecklats tillsammans med nyckelpersoner i branschen och mottagits väl av såväl utställare som besökare som idag saknar kombinationen av mötesplats med både mässa och konferens. Förvaltardagen kommer att ge dig som arbetar med förvaltning kostnadsfri inspiration och kompetensutveckling i kombination med unika affärsmöjligheter tillsammans med hundratals utställare.

Halvdagen vänder sig främst till dig som är förvaltare, fastighetschef, hållbarhetschef, CTO, affärsförvaltare. Det är helt kostnadsfritt att anmäla sig och du gör det via knappen här nedan.

Scroll to Top