“Vi hjälper våra kunder att på ett effektivt sätt nå ut till sina målgrupper…”

Sedan 2006 hjälper Hittabrf företag att hitta nya kunder. De har stor kunskap och lång erfarenhet av fastighetsbranschen och bostadsrättsföreningar. Den 15-16 mars träffar du dom i monter F:16.

Berätta kort om Hittabrf, vad gör ni?
Vi hjälper våra kunder att på ett effektivt sätt nå ut till sina målgrupper. Vi kartlägger och skräddarsyr enligt önskemål och kommer med förslag på hur man effektivt marknadsför sig mot respektive fastighetsägare. Oavsett om det gäller samfälligheter, brf, företag, villaägare eller fastighetsbolag.

Hur är ni med och bidrar till fastighetsbranschens utveckling?
Med kunskap och kompetens kan vi informera kunder till bra beslut. Information om rätta kontaktvägar såsom e-post, telefonnummer och adresser ger bättre genomslag i kampanjer. Vilket ger förutsättning för ökad försäljning. Genom analys av målgrupp och kartläggning blir våra kunder återkommande, då utskick leder till viktiga möten och affärer.

Vilka utmaningar står branschen inför de kommande åren?
Branschen har stagnerat och i vår statistik kan vi tydligt se att antal nyproduktion och ombildningar har minskat. Ökade kostnader medför att renoveringar och underhåll senareläggs och nyproduktion skjuts på framtiden. Detta innebär att många bolag inom fastighetsbranschen kan blir drabbade. Men man ska betänka att det finns ca 30 000 aktiva bostadsrättsföreningar med 1.2 miljoner lägenheter som fortfarande kommer behöva hjälp. Inte minst inom energisektorn.

Vad kan man förvänta sig av ert deltagande på FastighetsMässan 2023?
Vi kommer, som alltid, dela med oss av vår kunskap och kompetens och svara på de frågor som dyker upp i vår monter med ett leende på läpparna.

Hittabrf träffar ni på FastighetsMässan den 15-16 mars på Kistamässan! De ställer ut i monter F:16.

Scroll to Top