Johan Ek - Parkando
Johan Ek, Marketing Manager på Parkando

Ett nytt sätt att ta vara på parkeringsplatser

Parkando är ett proptech bolag som hjälper fastighetsägare att effektivisera och öka lönsamheten av en helt vanlig parkeringsplats. Ni hittar dem i proptech-allén, så missa inte chansen att träffa dem på mässan i mars.

Vilka är Parkando och vad gör ni?
Parkando är ett PropTech-bolag som tillsammans med våra kunder utvecklar och förädlar fastigheter genom att fokusera på smarta, innovativa och kundvänliga lösningar för parkering. Kort sagt kan man säga att vi ger nytt liv till den klassiska parkeringsytan genom digitalisering, elektrifiering och praktiska tjänster för slutanvändarna. Sköts parkeringsaffären på rätt sätt bidrar det även till ett ökat värde på fastigheten.

Vem riktar sig era tjänster mot och hur skapar ni värde för era kunder?
Vi är en modern parkeringspartner som hjälper fastighetsägare, byggbolag och BRF:er med i princip allt som har med parkering och mobilitet att göra. Fokus är att se till att parkeringsanläggningen används på bästa sätt. Ofta finns det möjlighet att öka sina intäkter från parkeringen via rätt paketering och flexibla abonnemang. Här tar vi fram skräddarsydda lösningar och åtgärder för varje anläggning. Vidare ser vi att det finns mycket tid att spara för fastighetsägarna genom att automatisera administrationen samt bidra med insikt i hur deras parkerings-business går via våra digitala verktyg.

Hur tar en fastighetsägare vara på parkering på bästa sätt?
Parkeringen är ofta en bortglömd eller nedprioriterad yta som med modern teknik, affärsmässighet och lite kärlek går att omvandla till en lönsam och hållbar affär – som dessutom skapar nöjda kunder och besökare. Ett vinnande koncept är att förse sin parkering med tjänster som underlättar för slutanvändarna så som mobilitetspooler, leveransskåp och bilvård. Från ett hållbarhetsperspektiv går det att göra mycket i sin anläggning för att skapa en trygg och säker miljö samt se över sitt utbud av laddplatser.

Vad kommer man få se i er monter på FastighetsMässan?
Under FastighetsMässan hittar ni oss i PropTech-allén där vi kommer att prata om hur just PropTech och mobilitet hänger ihop. PropTech är inte bara ett modeord i branschen utan en investering och affärsmöjlighet för fastighetsbolag att ta vara på för att vara med i utvecklingen av smarta och hållbara städer. Vi hoppas även kunna bidra med inspiration till hur fastighetsbolag kan ta sin parkering till nästa nivå.

Parkando Ställer ut på FastighetsMässan Stockholm nu i mars. Passa på att träffa dem i monter P:04. Du kan läsa mer om Parkando på deras utställarprofil.

Scroll to Top