Branschaktuellt + FMSTO inlägg

FastighetsMässan och Branschaktuellt förlänger samarbetet

Efter en lyckad återkomst av FastighetsMässan i Malmö börjar redan nu förberedelser inför kommande mässa, som arrangeras på Kistamässan 15-16 mars 2023 i Stockholm. Samtidigt förlänger FastighetsMässan sitt samarbete med Branschaktuellt som officiell mediapartner.

FastighetsMässan och Branschaktuellt har haft ett samarbetsavtal under fyra års tid och nu väljer parterna att förlänga avtalet. Samtidigt fortsätter Branschaktuellt att slipa på sin bevakning av fastighetsbranschen genom värvningen av Johann Bernövall som webbredaktör.

Med såväl tryckt tidning som nyhetssajt Branschaktuellt är Sveriges ledande mötesplats för alla som arbetar inom fastighetsbranschen. Branschaktuellt är också den enda informationskanalen som täcker alla nyheter om FastighetsMässan både innan, under och efter eventet.

Vi känner att vi delar samma vision som Branschaktuellt och deras produkt går hand i hand med vår mötesplats. Under fyra års samarbete har vi tillsammans prioriterat Fastighetsmässan och vi ser entusiastiskt fram emot kommande år. Varför ändra ett vinnande koncept?

Kontinuerlig bevakning

Med hjälp av Branschaktuellt får du hela programmet, talare, aktiviteter och information i form av digitala nyhetsbrev – kontinuerligt uppdaterat. Den kanske viktigaste marknadsföringen av mässan är en bra tidning och likt de senaste två mässupplagorna kommer Branschaktuellt producera och distribuera den officiella mässtidningen.

Med såväl tryckt tidning som nyhetssajt Branschaktuellt är Sveriges ledande mötesplats för alla som arbetar inom fastighetsbranschen. Branschaktuellt är också den enda informationskanalen som täcker alla nyheter om FastighetsMässan både innan, under och efter eventet.

Branschaktuellts vd Oscar Lundberg kommenterar:

Vi är oerhört glada att få fortsätta samarbeta med årets viktigaste mässa för fastighetsbranschen. Mässhallen är alltid välbesökt med bra och intressant innehåll liksom föreläsare, utställare och besökare av hög kvalitet. Det är ett kvitto på att teamet bakom mässan har lyckats skapa den ultimata mötesplatsen för fastighetsfolk att nätverka och göra affärer.

Givande samtal och affärer

FastighetsMässan arrangeras årligen i Stockholm, Göteborg och Malmö. En alltid lika efterlängtad möjlighet för branschen att nätverka och inspireras. Mässan har blivit alltmer populär och en ofta återkommande respons från utställare är att besökarna varit helt rätt vilket både inneburit givande samtal och nya affärer.

Äntligen är det fysiska mötet igång igen för fastighetsbranschen och världen. Möjligheterna som saknats under de senaste åren, som att göra affärer på plats är nu möjliga igen i kombination av att få visa upp sina produkter – och just en sådan mötesplats vill vi leverera genom att satsa allt på Fastighetsmässan i Stockholm mars 2023, avslutar Mikaela Kämpendahl.

Scroll to Top