laddning

Hållbara laddprodukter främjar fastighetsbranschens utveckling

I takt med klimatomställningarna skaffar fler och fler el- eller hybridbilar som då behöver kunna laddas på ett bra och säkert sätt. Att fokusera på kvalité och välja en hållbar lösning som håller i många år, anser Compleo vara rätt väg, både för dig som fastighetsägare men också för miljön.

Vem är Compleo?
Compleo erbjuder allt man behöver för en smart och pålitlig laddning. Vad som gör oss unika är att vi tar hand om helheten från laddare till betallösning. Vi tar dessutom fram egna produkter både mjuk och hårdvara, vilket gör att vi säkerställer kvalité och kan erbjuda en helhetslösning utan mellanhänder. Vi riktar oss mot företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och bilhandeln.

Hur är ni med och bidrar till fastighetsbranschens utveckling?
Vi bidrar mycket genom våra produkter. I takt med klimatomställningarna skaffar fler och fler el- eller hybridbilar som då behöver kunna laddas på ett bra och säkert sätt. Våra produkter är up-to-date eftersom vi gör utvecklingen inom bolaget.

Vad ser du är branschens största utmaning inom de kommande åren?
Vår största utmaning just nu är att få människor att fokusera på kvalité och välja en hållbar laddlösning, snarare än att bara titta på prislappen. Nu börjar marknaden kolla mer på vad som är i laddboxarna, vilket vi verkligen uppmuntrar! Vi levererar en produkt som håller i många år, där det ofta räcker att byta ut en del i laddaren snarare än att behöva köpa en ny. Det bidrar ju också till ett hållbart tänk där miljön också står som vinnare!

Vilka kanaler använder ni er av för att nå ut med era lösningar till befintliga och nya kunder?
Dels är det sociala medier, men mest får vi ut när vi är på mässor. På FastighetsMässan har vi oerhört bra ROI och vi upplever att det är något helt annat när vi får träffa våra kunder, förklara produkten och de får känna, klämma, testa och titta inuti produkterna vi tillhandahåller. Det gynnas vår försäljning. FastighetsMässan är ju en välkänd mässa som många känner till och där man vet vad man får. Dessutom lockar den stor publik eftersom det är många utställare på plats. Att den är två dagar gör också att den blir enkel att besöka och det gillar våra kunder!

Vad kan man förvänta sig av ert deltagande på FastighetsMässan 2023?
Först och främst kan man förvänta sig sjukt kunnig personal, vi kan verkligen vår sak och är duktiga på att förmedla det. Dessutom kommer vi ta ett omtag med en ny grafisk profil vilket man kommer märka på plats.

Scroll to Top